coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinTaze Cüzdanlar Binance'te Pump Yapan Bu Altcoini Biriktiriyor: Balinalar da Hamlesini Yaptı

Taze Cüzdanlar Binance’te Pump Yapan Bu Altcoini Biriktiriyor: Balinalar da Hamlesini Yaptı

Verilere göre birtakım taze cüzdanlar bu altcoinden biriktirirken balinalar ise tam tersi hareketler yapmaya başladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yakın tarihli bir gelişmeye göre, yeni bir balina Binance’ten 1.45 dolardan 995.604 Liquity (LQTY) altcoini biriktirerek toplamda 1.45 milyon dolarlık token satın aldı.

İlginç bir şekilde, LQTY fiyatı son iki gün içinde %23,8 oranında artış göstermişti. Balina henüz LQTY biriktirmek dışında herhangi bir token alım satımı yapmadı, hatta ETH bile satın almadı.

Yeni Cüzdanların LQTY Tokeni Satın Almasına Rağmen Balinalar Kripto Para Borsalarına Token Yatırmaya Çoktan Başladı

Bununla birlikte, hem balinalar hem de bireysel cüzdanlar CEX’e büyük miktarda unstake ettikleri LQTY tokenlerinden yatırdı. Bunlardan özellikle Gnosis Safe Wallet 18 saat önce Coinbase’e 1 milyon dolar (1.44 milyon dolar) yatırmasıyla dikkat çekti. Bu cüzdan son iki yılda merkezi ve merkeziyetsiz borsalara toplam 27.2 milyon LQTY (28.7 milyon dolar) yatırmış durumda.

İlgili Haber  Dev Kurumsal Yatırımcı, 81 Yeni Cüzdan ile Bugün Bu Altcoinden Topladı

0x02e kısa isimli balina iki saat kadar önce kripto para borsası MEXC’e 360.7 bin (526.6 bin dolar) LQTY yatırdı. Ayrıca clairvoyantlabs.eth cüzdanı, son beş günde Binance’e 1.069 milyon USD (1.34 milyon dolar) yatırarak 460 bin USD (%52) kâr elde etti.

Bu hareketlere rağmen LQTY fiyatı 9 Ekim’den bu yana yatay seyrediyor ve henüz kırılma noktasını geçmedi. Bu yazının yazıldığı anlarda LQTY fiyatı 1.48 dolar ile geçen haftaya göre %38 daha yüksek bir seviyeden işlem görüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları