coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBloomberg Kıdemli Analisti McGlone, Ethereum Tahminlerini Açıkladı: "Gücünün Geri Gelmesi İçin Bu...

Bloomberg Kıdemli Analisti McGlone, Ethereum Tahminlerini Açıkladı: “Gücünün Geri Gelmesi İçin Bu Seviye Geride Kalmalı”

Bloomberg'in kıdemli emtia analisti Mike McGlone, yaptığı son analizinde Ethereum düşüncelerini aktardı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bloomberg analisti Mike McGlone, son analizinde Ethereum için potansiyel ayı etkilerine ilişkin endişelerini dile getirdi.

CME’de listelenen Ethereum vadeli işlemlerinin 2021 yılının ilk çeyreğindeki ilk kapanış fiyatının, bu yılın Ekim ayının ilk haftasında görülen en yüksek fiyat olan ve Ağustos ayından bu yana görülen en yüksek fiyat olan 1.752 dolar olduğuna dikkat çekti. Analist bu durumun ETH için aşağı yönlü etkileri olabileceğini öne sürüyor.

McGlone ayrıca, vadeli işlemlerin başlamasından bu yana likiditenin yaklaşık %80’den %40’ın hemen altına düştüğünü belirtti. 2021’deki yükselişe ve pozitif likiditeye rağmen, McGlone’a göre her iki eğilim de tersine döndü.

İlgili Haber  Sıcak Gelişme: Coinbase, Beklenmedik Altcoini Deneysel Etiketiyle Listeleyeceğini Açıkladı

Bloomberg analisti ayrıca kısa bir süre önce piyasaya sürülen vadeli işlemler ETF’lerinin kısa vadeli olarak fiyatı yukarı çekebileceğini ancak daha fazla erişime imkan tanıdığı için volaliteyi ve potansiyel olarak yukarı yönlü performansı da kısıtlayabilir.

McGlone, ETH’de 2.000 dolar civarında bulunan 100 haftalık ortalamanın üstüne sürdürülebilir bir yükselişin ETH’nin gücünün geri geldiğine dair ilk işaret anlamına gelebileceğini savundu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları