coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSEC ile Anlaşma Yaptığını Açıklayan Altcoinin Fiyatı Yüzde 50 Yükseliş Yaşadı

SEC ile Anlaşma Yaptığını Açıklayan Altcoinin Fiyatı Yüzde 50 Yükseliş Yaşadı

SEC ile anlaşma yoluna gideceğini açıklayan altcoinin fiyatı ilginç bir şekilde ciddi bir yükseliş yaşıyor gibi görünüyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

BarnBridge’in BOND tokeni, şirketin kripto türevleri projesinin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) açıklanmamış taleplerine uyacağını belirtmesinin ardından iki kattan fazla artarak fiyatında önemli bir yükseliş kaydetti.

Token Cumartesi akşam saatlerinde 4.47 dolardan işlem görerek %50’nin üzerinde bir yükseliş kaydetti. Bununla birlikte token halen, ilk piyasaya sürüldüğünde yaşadığı zirve dışındaki en yüksek seviyesi olan 88 dolar civarından oldukça düşük bir seviyeden işlem görüyor.

BOND fiyatında son 24 saatte yaşanan yükselişi gösteren CoinMarketCap grafiği.

Ralli, BarnBridge’in kurucuları Tyler Ward ve Troy Murray’e olası bir para cezasının ödenmesi de dahil olmak üzere SEC’in emrine uymak için gerekli tüm eylemleri gerçekleştirme yetkisi vermesinden kısa bir süre sonra tetiklendi.

İlgili Haber  SEC, Grayscale Kararına İtiraz Etmemişti, Peki Bundan Sonra Ne Olacak? Bloomberg Analisti Açıkladı

Projenin en büyük oy hakkına sahip olan ve ekiple bağlantılı bir cüzdan, BarnBridge’in nasıl hareket edileceğine ilişkin iki gün süren oylamasında tek oyu kullanan isim oldu. Oylama 12 Ekim’de oybirliğiyle SEC’in olası taleplerine uyma ve gerekirse para cezası ödeme kararıyla sonuçlandı.

BarnBridge, onchain kripto yatırımcıları için sabit gelirli ürünler geliştirmeyi amaçlıyordu. Ancak ekibin çalışmaları Temmuz ayında projenin SEC tarafından soruşturma altında olduğunu açıklamasıyla durma noktasına geldi.

Kendisini DeFi platformu olarak tanıtan ve merkeziyetsiz olması beklenen BarnBridge’in SEC ile anlaşma yoluna gitmesi bazı kripto para kullanıcılarını da kızdırmışa benziyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları