coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSahte Bitcoin ETF Haberinin Ardından Arbitrum (ARB) Balinaları Hareketlendi: Geliştirici Cüzdanından da...

Sahte Bitcoin ETF Haberinin Ardından Arbitrum (ARB) Balinaları Hareketlendi: Geliştirici Cüzdanından da Çıkış Oldu

Sahte Bitcoin Spot ETF haberinin ardından Arbitrum (ARB) ekosistemi balinalarında da hareketlilikler gözleniyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Cointelegraph’ın SEC’in iShares Bitcoin Spot ETF’yi onayladığına dair hatalı haberinin ardından yaşanan piyasa kargaşasında Arbitrum (ARB) altcoini ağ etkinliğinde olağandışı aktiviteler gözlendi.

Offchain Labs’ın, 16 Ekim günü saat TSİ 18 civarında Coinbase’e 16,24 milyon dolara denk gelen 20 milyon ARB’yi 0.812 dolar karşılığında yatırdığı bildirildi.

Para yatırma işlemi 0x8d4 olarak tanımlanan bir aracı adres üzerinden yapıldı. Bu adres, 23 Mart 2023 tarihinden bu yana Offchain Labs’in 0x1e7 adresinden toplam 71.31 milyon ARB (81.7 milyon dolar) almış ve daha sonra tamamını Coinbase’e yatırmıştı.

İlgili Haber  Fantom Vakfı, Milyonlarca Dolarlık Bir Hack Saldırısının Kurbanı Oldu

Bu para yatırma işleminin ardından, dört yeni balina 17 Ekim 02:32 ile 17 Ekim 03:08 UTC arasında Coinbase’den toplam 20.222.827 ARB (16.34 milyon dolar) çekti.

Sahte haberin ardından Bitcoin piyasasında çok yüklü miktarlarda likidasyon yaşanmış ve haberin sahte olduğunun anlaşılmasının ardından BTC fiyatı eski seviyesine geri dönmüştü.

ARB fiyatı bu yazının yazıldığı anlarda 0.79 dolar seviyesinden işlem görüyor ve son 24 saatte %2 değer kaybetti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları