coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinAltcoinler Ne Zaman Kan Kaybetmeyi Bırakıp Yükselişe Geçecek? Popüler Analist Tahminini Açıkladı

Altcoinler Ne Zaman Kan Kaybetmeyi Bırakıp Yükselişe Geçecek? Popüler Analist Tahminini Açıkladı

Popüler kripto para analisti Michaël van de Poppe, altcoinlerin düşüşünü tamamlayacağını düşündüğü tarihe değindi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ünlü kripto para analisti Michaël van de Poppe yakın zamanda yaptığı bir açıklamada, altcoinlerin mevcut durumuna ilişkin derinlemesine bir değerlendirme sundu.

Analiste göre altcoinler, yaklaşık 29 ay süren bir dönem olan ayı döngüsünün son aşamalarında bulunuyor.

Van de Poppe, kripto paralara yönelik duyarlılığın azaldığını ve Bitcoin’in önemli bir hareket gösteren tek para birimi olduğunu belirtiyor. Bununla birlikte, ayı piyasasının sonunun yakın olduğuna inanıyor.

Bu olaylar analiste göre, devam eden jeopolitik çalkantılarla birleştiğinde, altının değerini önemli ölçüde artırdı ve muhtemelen Bitcoin’i yukarı doğru itmeye devam edecek.

Analiste göre Blackrock CEO’sunun Bitcoin hakkındaki son yorumları ve Bitcoin’in altının dijital bir versiyonu olarak giderek artan kurumsal tanınırlığı bu yükseliş eğilimini daha da destekledi. Van de Poppe, Bitcoin ve diğer altcoinler için önemli bir yükseliş öngördüğünü ve Bitcoin’in bu yükselişe öncülük edeceğini ifade ediyor.

İlgili Haber  Son Dakika: Tesla Üçüncü Çeyrek Bilançosunu Açıkladı - Şirket Bitcoin Sattı Mı?

Analist, Chainlink, Solana ve Injective gibi daha büyük altcoinlerin halihazırda yükseliş eğiliminde olduğunu gözlemlediğini söylüyor. Ancak Van de Poppe’ye göre Ethereum, ETH vadeli işlemler ETF lansmanıyla ilgili beklentilerin karşılanmaması nedeniyle zayıflık belirtileri gösteriyor.

Van de Poppe sözlerini tarihin tekerrür edeceğini öne sürerek tamamlıyor. Analist 2015/2016 dönemiyle paralellikler kurarak, Bitcoin yarılanmasından birkaç ay önce altcoinlerin dibe vuracağını ve ardından yükselişe geçeceklerini tahmin ettiğini söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları