coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBlackRock'ın Bitcoin Spot ETF Başvurusunda Fark Edilmeyen İki Detay Yakalandı: Beklenenden Daha...

BlackRock’ın Bitcoin Spot ETF Başvurusunda Fark Edilmeyen İki Detay Yakalandı: Beklenenden Daha Erken Mi Geliyor?

BlackRock'ın Bitcoin Spot ETF başvurusunda daha önce fark edilmeyen bazı detaylar olumlu bir hava oluşturdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Avukat Scott Johnsson, yakın tarihli bir gelişmede, BlackRock’ın Bitcoin Spot ETF’si için yaptığı S-1 değişikliğinde bazı ilgi çekici ayrıntıların altını çizdi.

Avukata göre söz konusu başvuruda şu detaylar dikkat çekti:

CUSIP Hazırlığı: BlackRock, piyasaya sürülmeye hazırlanmak için bir CUSIP (Tek Tip Menkul Kıymet Tanımlama Prosedürleri Komitesi) numarası aldı.

Potansiyel Erken Fonlama: BlackRock’ın bu ay nakitle fonlama yapmak isteyebileceğine dair işaretler var, ki bu beklenenden daha erken.

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas da konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“BlackRock son Bitcoin ETF düzenlemesinde ETF’yi Ekim ayında fonlayacaklarını belirtiyor. Bu kadar çok yorum katmak istemem ama orijinal dosyada yer almayan yeni bir bilgi olduğu için kayda değer (özellikle de BlackRock’a ait olduğu için).”

İlgili Haber  Deneyimli Analistten Bitcoin Tahminleri: "Önümüzdeki 6 Ayı Bilemem Ancak 2 Yıl İçerisinde..."

Bir ETF’nin fonlanması, tipik olarak bir banka veya aracı kuruluş tarafından ilk paranın sağlandığı bir süreçtir. Bu fon, ETF hisseleri karşılığında birkaç kuruluş birimi (bu durumda Bitcoin) satın almak için kullanılır ve bu birimler ilk günden itibaren açık piyasada alınıp satılabilir.

Fonlama sürecinin genellikle önemli miktarda para içermediğini belirtmek gerekir. Sadece ETF’yi başlatmak için yeterli miktarda fon gerekir. Bu nedenle Balchunas bunu ‘BlackRock bir sürü Bitcoin (BTC) satın alıyor’ şeklinde yorumlamamayı tavsiye ediyor. Bunun yerine, bunu ETF’yi başlatma sürecinde bir başka adım olarak görmeyi öneriyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları