coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoin5 Altcoin Güney Kore Borsalarında Olağandışı Hacim Patlaması Yaşıyor

5 Altcoin Güney Kore Borsalarında Olağandışı Hacim Patlaması Yaşıyor

Verilere göre beş altcoinin işlem hacimlerinde Güney Kore odaklı bir yükseliş dalgası yaşanıyor. İşte listesi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit’te birkaç altcoinde olağandışı işlem hacimleri tespit edildi. Söz konusu altcoinler arasında NEM (XEM), Siacoin (SC), Metal DAO (MTL), Lisk (LSK) ve Hive (HIVE) yer alıyor.

Upbit’te NEM (XEM) için 4 saatlik işlem hacmi önemli bir artış gösterdi ve son kaydedilen hacim 30 milyon dolar ile 14 milyon dolarlık ortalama 50 4 saatlik hacimden %108.13’lük büyük bir yükseliş gösterdi. Binance’te ise artış daha mütevazı olup, ortalama 7 milyon dolarlık hacimden son kaydedilen 10 milyon dolarlık hacme kadar %33.08’lik bir artış kaydedildi.

Siacoin (SC) de Upbit’teki 1 saatlik grafikte işlem hacminde bir artış yaşadı. Son kaydedilen hacim 194 milyon dolardı ve 67 milyon dolarlık ortalama 50 1 saatlik hacme kıyasla %189.74’lük şaşırtıcı bir artış anlamına geliyordu.

Binance’te ise artış %25.34 oldu ve son kaydedilen hacim 10 milyon dolarlık ortalama hacimden 13 milyon dolara yükseldi.

İlgili Haber  Santiment Açıkladı: Bitcoin Yükselirken Bu 10 Altcoinin Ağlarında Ani Büyüme Gözlendi!

Metal DAO (MTL), Upbit’teki 4 saatlik işlem hacminde önemli bir artış gördü ve son kaydedilen hacim 3 milyon dolar ile ortalama 50 4 saatlik hacim olan 1 milyon dolardan %124.41 artış gösterdi. Binance’te ise artış %17.93 ile daha mütevazı bir seviyede gerçekleşti ve son kaydedilen hacim 450 bin dolarlık ortalama hacimden 531 bin dolara yükseldi.

Lisk (LSK), Upbit’teki 1 saatlik işlem hacminde bir artış yaşadı ve son kaydedilen 544 bin dolarlık hacim, 214 bin dolarlık ortalama 50 1 saatlik hacme kıyasla %153.90’lık önemli bir artışı temsil ediyor. Binance’te ise artış %33,45 ile daha ılımlı oldu ve son kaydedilen hacim ortalama 37 bin dolardan 49 bin dolara yükseldi.

Son olarak, Hive (HIVE), Upbit’teki 4 saatlik işlem hacminde etkileyici bir artış gösterdi ve son kaydedilen 9 milyon dolarlık hacim, 2 milyon dolarlık ortalama 50 4 saatlik hacme göre %281.46’lık devasa bir artış anlamına geliyor. Binance’te ise artış %38.74 ile daha ılımlı oldu ve son kaydedilen hacim 422 bin dolarlık ortalama hacimden 586 bin dolara yükseldi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları