coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinPiyasa Yapıcı DWF Labs Bugün Bir Altcoinin Tamamını Elden Çıkardı, Başka Bir...

Piyasa Yapıcı DWF Labs Bugün Bir Altcoinin Tamamını Elden Çıkardı, Başka Bir Altcoin Satın Aldı

Yaptığı alım satımlar ile kendisinden sürekli olarak söz ettiren piyasa yapıcı şirket DWF Labs, bugün önemli işlemler yaptı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para piyasasının en tartışmalı piyasa yapıcı şirketlerinden biri olan DWF Labs’in Linear Finance (LINA) ve Orbs (ORBS) tokenlerini içeren önemli işlemler yaptığı iddia edildi.

DWF Labs’ın Binance’e 1.37 milyon dolara tekabül eden 124.8 milyon LINA tokeni yatırdığı bildirildi. Para yatırma işlemi token başına 0.01096 dolar fiyattan yapıldı. İlginç bir şekilde, bu tokenler 5 gün kadar önce Linear Finance geliştirici cüzdanlarından teslim alınmıştı. O zamanlar bu tokenlerin değeri 1.19 milyon dolar seviyesindeydi.

Bu işlemlerin ardından, LINA’nın fiyatı beş saat içinde %9.53’lük bir artış yaşadı. Artık DWF Labs yalnızca 24 dolar değerinde LINA tutuyor.

İlgili Haber  Milyarder Mike Novogratz, İddialı Bitcoin Spot ETF Tahminlerine Devam Ediyor: "Bu Yıl Bitmeden Onaylanacak"

Bir diğer önemli hamle olarak DWF Labs, Orbs Pool Uzun Vadeli Rezervlerinden 6.55 milyon dolar değerinde 150 milyon ORBS tokeni satın aldı. Piyasa yapıcı daha önce 8-19 Ekim 2023 tarihleri arasında Bithumb, Huobi ve Coinone’a ortalama 0.03641 dolar fiyatla 5.96 milyon dolara eşdeğer toplam 163.666 milyon ORBS tokeni yatırdığı için bu durum kayda değer.

Bu işlemlerin ardından ORBS’un fiyatı son 24 saat içinde yaklaşık %16’lık önemli bir artış kaydetti. Şu anda DWF Labs, 7.09 milyon dolar değerinde 161.10 milyon ORBS tokenini elinde tutuyor.

ORBS fiyatında bugün yaşanan yükselişi gösteren grafik.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları