coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSıcak Gelişme: BlackRock'ın Başvurusunun Ardından Bir Bitcoin Spot ETF Başvurusu Daha DTCC...

Sıcak Gelişme: BlackRock’ın Başvurusunun Ardından Bir Bitcoin Spot ETF Başvurusu Daha DTCC Listesine Eklendi – Anlamı Ne?

BlackRock'ın başvurusunun ardından bir Bitcoin Spot ETF başvurusu daha DTCC listesine eklenmiş gibi görünüyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Son dakika gelişmesine göre, BlackRock’ın spot Bitcoin ETF başvurusunun ardından başka bir spot Bitcoin ETF başvurusu olan INVESCO & Galaxy Spot BITCOIN ETF (BTCO) da DTCC listesine eklendi.

BlackRock’ın başvurusunun söz konusu listeye eklenmesi geçtiğimiz günlerde BTC fiyatında bir ralliyi beraberinde getirmişti. Bununla birlikte daha sonra başvuru listeden kaldırılmış ve geçici bir süre gözükmemişti. Mevcut durumda iki başvuru da DTCC listesinde bulunuyor.

BlackRock’ın listeden kaldırılma nedeninin, çok fazla ilgi gördüğü için araştırılmak istenmesi olduğu iddia edilmişti.

İlgili Haber  Varlık Yöneticisi Bernstein, Bitcoin Fiyatında 150.000 Dolar İçin Tarih Verdi

Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC) Amerikan ETF piyasasında çok önemli bir rol oynuyor. Bir ETF DTCC listesine eklendiğinde, bu, bir aracı bankanın söz konusu ETF fonu için bir DTCC ismi talep ettiği ve DTCC’nin SEC onayını takiben gelecekte belirlenmemiş bir tarihte bu işlemi gerçekleştirebileceği anlamına gelir.

Bu, bir ETF’nin piyasaya sürülmesi için standart bir süreç. Bununla birlikte, listede yer almak, bekleyen herhangi bir düzenleyici veya diğer onay süreçleri için bir başarı göstergesi niteliğinde değil.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları