coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin6 Yıldır Uyuyan Üç Bitcoin Balinası Aynı Anda Uyandı, 6.500 BTC'yi Transfer...

6 Yıldır Uyuyan Üç Bitcoin Balinası Aynı Anda Uyandı, 6.500 BTC’yi Transfer Etti! İşte Yaptıkları İşlemler!

Kasım 2017'den bu yana hareketsiz olan üç Bitcoin balinası 6 yıllık uykusundan uyandı ve 230 milyon dolar değerindeki 6.500 BTC'yi yeni adreslere aktardı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin, faiz kararı sonrası konuşan FED Başkanı Jerome Powell‘ın güvercin olarak kabul edilen açıklamalarından sonra 36.000 dolar sınırına yaklaştı.

BTC için yükseliş umutları artarken yaklaşık 6 yıldır uyuyan üç Bitcoin balinası tekrar aktif hale geldi.

The Block’un haberine göre Kasım 2017’den bu yana hareketsiz olan üç Bitcoin balinası 6 yıllık uykusundan uyandı. Bu balinalar toplam 230 milyon dolar değerindeki 6.500 BTC’yi yeni adreslere aktardı.

Üç balinanın da Kasım 2017’den bu yana hareket etmemesi, 6 yıl sonra ilk önemli hareketlerini aynı zamanda gerçekleştirmeleri, bu balinaların bağlantılı yada tek bir kuruluşun kontrolü altında olabilecekleri şeklinde yorumlandı.

BitInfoCharts verilerine göre, birinci Bitcoin balinası İlk adres, 5 Kasım 2017’den bu yana ilk kez 2,550 BTC’yi hareket ettirdi ve 68 milyon dolar kâr elde etti.

İkinci balina 5 Kasım 2017’den bu yana ilk kez 71 milyon dolar değerindeki 2.000 BTC’yi hareket ettirdi ve 52 milyon dolar kâr elde etti.

Üçüncü balina ise 5 Kasım 2017’den bu yana ilk kez yaklaşık 69 milyon dolar değerinde 1,950 BTC’yi hareket ettirdi ve 53 milyon dolar kâr elde etti.

Bu transferlerin satış için mi yoksa başka bir amaçla mı yapıldığı bilinmezken kripto topluluğundaki bazı kişiler bu tür transferlerin genellikle eski cüzdanları hedef alan hack olayları ve eski cüzdanlardaki güvenlik açıklarından dolayı yapıldığını söylüyor.

Balina transferlerinin Bitcoin’in dün 36.000 dolar sınırına yaklaşmasından sonra gelmesi de dikkat çekti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları