coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin'de Asıl Yükseliş Kasım Ayında Olacak Diyen Ünlü İsim, Fiyat Hedefini Açıkladı!

Bitcoin’de Asıl Yükseliş Kasım Ayında Olacak Diyen Ünlü İsim, Fiyat Hedefini Açıkladı!

SynFutures'ın kurucu ortağı Rachel Lin, Bitcoin'in Kasım ayının sonuna kadar 47.000 dolara ulaşabileceğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Uptober yani yükseliş ayı olarak bilinen Ekim ayı içerisinde güzel bir performans sergileyen Bitcoin 36.000 dolara kadar yükseldi.

Ancak bu seviyesini koruyamayan BTC, 34.130 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Yatırımcılar yaşanan düşüşün devam edip etmeyeceğini merak ederken merkezi olmayan borsa SynFutures’ın kurucu ortağı Rachel Lin’den BTC için yükseliş yorumu geldi.

The Block’a konuşan Rachel Lin, Bitcoin’in Kasım ayının sonuna kadar 47.000 dolara ulaşabileceğini söyledi.

Bu noktada Lin, BTC’nin “Uptober” olarak adlandırılan Ekim ayına göre Kasım ayında daha iyi bir performans gösterdiğini belirtti.

Lin, tarihsel verilere bakıldığında Kasım ayının genellikle Ekim ayından daha iyi olduğunu belirterek Bitcoin’in Kasım ayında ortalama getirisinin %35’i aştığını ifade etti.

Tarih tekerrür ederse ünlü ismin bu tahmini Bitcoin’in Kasım ayı sonunda 47.000 dolar civarına ulaşması anlamına geliyor.

“Geçen hafta, Bitcoin’in değerinde neredeyse %29’luk bir artışa tanık olmasıyla Ekim ayının ‘Uptober’ olarak itibarını pekiştirdi.

Daha da ilginç olanı, geçmiş verilere baktığımızda, Bitcoin’de ortalama %35’in üzerinde getiriyle Kasım ayının Ekim ayından bile daha iyi olma eğiliminde olması.

Bu Kasım ayında da benzer getiriler sağlanırsa, BTC’nin Kasım ayı sonunda 47.000 dolar civarına ulaştığını görebiliriz.”

Fiyat dışında kripto pazarındaki kullanıcı ve işlem sayısında da bir artış görüldüğünü belirten Lin, bu artışın kripto ekosistemi için bir başka olumlu işaret olduğunu söyledi.

“Büyük Bitcoin işlemlerinde 100.000 doları aşan belirgin bir artışla birlikte spot hacimde de yaşanan artış dikkate değer olmaya devem ediyor.

Bu durum, artan kurumsal ilginin açık bir göstergesidir. Geçen haftanın varlık akışına bakarsak, sektöre yaklaşık 325 milyon dolar aktığını ve bunun neredeyse 300 milyon dolarının Bitcoin’e gittiğini, görüyoruz.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları