coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinRipple, Hem ABD'de Hem de Afrika'da Atağa Kalktı! İki Büyük Girişimde Bulundu!

Ripple, Hem ABD’de Hem de Afrika’da Atağa Kalktı! İki Büyük Girişimde Bulundu!

Kripto para ödemeleri devi Ripple, hem Amerika Birleşik Devletleri'nde hem de Afrika'da ticari faaliyet alanını genişletiyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para ödemeleri devi Ripple, hem Amerika Birleşik Devletleri’nde hem de Afrika’da ticari faaliyet alanını genişletmeyi amaçlayan iki büyük girişimini açıkladı.

Ripple Yeni Ödeme Platformunu Tanıttı ve Afrika’da Önemli Bir Ortaklık Kurdu

Dubai’de düzenlenen bir etkinlik sırasında yapılan duyuruda Ripple, Ripple Payments adlı yenilenmiş bir ödeme platformunu tanıttı.

Bu yeni hizmet, stratejik olarak ABD’deki kurumsal müşterilerin yeni bir kesimini cezbedecek ve onlara sorunsuz sınır ötesi ödeme çözümleri sunacak şekilde tasarlandı.

Ripple’ın Ödeme Ürünleri Başkanı Brendan Berry, platformun kullanıcı dostu yapısını vurgulayarak şunları söyledi:

“Dijital varlıklarla etkileşim kurmanın tüm karmaşıklığını ve blok zinciri ile ilgili her türlü bilgi veya birikimi soyutluyoruz ve müşterilere hemen ödeme göndermeye başlayabilmeleri için zarif bir çözüm sunuyoruz.”

Bu gelişme, şirketler için sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırarak tedarikçiler, satıcılar ve denizaşırı çalışanlarla daha verimli işlemler yapılmasına olanak sağlamaya hazırlanıyor.

İlgili Haber  LayerZero Airdrop'unun 10 Gün İçinde Piyasaya Sürüleceği İddia Edildi: Analistlere Göre 18 Proje Etkilenebilir

Ripple şu anda altı kıtada 50’den fazla ülkede müşterilerine hizmet veriyor. Ripple Payments çözümü başlangıçta ABD’de mevcut olsa da, önümüzdeki yıl erişimini daha fazla bölgeye genişletme planları var.

Buna paralel olarak Ripple, şimdi Onafriq olarak yeniden markalaşan Afrikalı fintech lideri MFS Africa ile stratejik bir ortaklık kurduğunu da duyurdu.

İşbirliği öncelikle Afrika ile İngiltere, Avustralya ve Körfez İşbirliği Konseyi gibi kilit pazarlar arasında sınır ötesi kripto ödemelerini kolaylaştırmaya odaklanacak.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları