coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinTaze Balina Binance'te Bu Altcoinden Devasa Miktarlarda Çekim Yapmaya Devam Ediyor!

Taze Balina Binance’te Bu Altcoinden Devasa Miktarlarda Çekim Yapmaya Devam Ediyor!

Geçmişi uzun olmayan bir kripto para balinası, Binance üzerinden bu altcoini biriktirmeye devam ediyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yakın tarihli bir gelişmeye göre, 0xc75 kısa adresiyle tanımlanan yeni bir balina, kripto para borsası Binance’ten Tellor (TRB) çekimlerine devam etti. Son para çekme işleminde balina, TRB başına 129.6 dolarlık bir fiyattan 4.07 milyon dolara tekabül eden 31.432 TRB çekti.

Bu, söz konusu balina tarafından yapılan ilk para çekme işlemi değil. Geçtiğimiz iki gün içinde 0xc75, Binance’ten toplam 94.136 TRB çekti. Bu çekimlerin toplam değeri 11.6 milyon dolar olarak kaydedildi ve TRB başına ortalama fiyat ise 123.2 dolar oldu. TRB fiyatı bu yazının yazıldığı anlarda 132 dolardan işlem görüyor.

Mevcut durumda dev balinanın soğuk cüzdanında toplamda 12.2 milyon dolar değerinde 94.136 TRB tokeni olduğu gözlendi.

İlgili Haber  En Büyük Kripto Borsası Binance Hangi Altcoinden Ne Kadar Tutuyor? Son Rapor Açıklandı

Bununla birlikte TRB tokeni son dönemde yaşadığı yükselişler ile konuşuluyor. Vadeli işlemlerde devamlı olarak negatif fonlama oranlarına sahip olan altcoin, Eylül ayı başından bu yana %700’den fazla yükseliş gösterdi ve fiyatını 11 dolardan mevcut seviyesine çıkardı.

DWF Labs kurucusu Andrei Grachev de yaptığı açıklamasında altcoin ismi vermeden TRB’deki negatif fonlama oranlarına dikkat çekmişti ve manipülasyon iddialarına nedene olmuştu.

Bunun daha büyük bir eğilimin parçası olduğuna dikkat etmek önemli. 31 Ağustos 2023 tarihinden bu yana 20 balina toplam 1.28 milyon TRB çekti. Bu miktar 164 milyon dolar yani toplam arzın %50.1’ine tekabül ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları