coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerStablecoin Devi Tether'ın CEO'su Ardoino'dan Sürpriz Açıklama: 'Bu Sektöre Yarım Milyar Dolar...

Stablecoin Devi Tether’ın CEO’su Ardoino’dan Sürpriz Açıklama: ‘Bu Sektöre Yarım Milyar Dolar Yatıracağız!’

Stablecoin Tether'ın CEO'su Paolo Ardoino verdiği bir röportajda önümüzdeki 6 ay içinde sürpriz bir sektöre yatırım yapacaklarını açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Tether dünyanın en iyi Bitcoin madencilerinden biri olmak için adımlar atıyor. 87 milyar dolarlık stablecoin şirketi zaten son derece rekabetçi olan sektöre büyük bir yatırım yapıyor.

Tether, Bitcoin Madencilik Sektörüne Giriş Yapıyor

Şirketin yeni CEO’su Paolo Ardoino verdiği bir röportajda, şirketin önümüzdeki altı ay içinde hem kendi madencilik tesislerini inşa ederek hem de diğer şirketlerden hisse alarak yaklaşık yarım milyar dolar harcamayı planladığını söyledi.

Bu yatırım, Tether’in Eylül ayında Frankfurt merkezli firmanın hisselerini satın aldıktan sonra bu ay halka açık Bitcoin madencilik şirketi Northern Data AG’ye sağladığı 610 milyon dolarlık kredi imkanının bir kısmını da içeriyor.

Tether, USDT’nin 87 milyar dolarlık rezervindeki ABD Hazine bonoları ve diğer varlıkların yönetiminden para kazanıyor ve 30 Eylül itibariyle yaklaşık 3,2 milyar dolar fazla nakit biriktirdi.

Bitcoin de dahil olmak üzere 31 Ekim’de yayınlanan hesaplarının üç aylık raporuna göre, kârının bir kısmını bu yıl sektör araştırmasıyla ilgili çeşitli alanlara 800 milyon dolardan fazla yatırım yapmak için kullandı.

İlgili Haber  Bitcoin Borsası Binance, 3'ü TRY Paritesi Olmak Üzere 8 Yeni Altcoin Paritesi Listeledi!

Ardoino, Tether’in Uruguay, Paraguay ve El Salvador’da Bitcoin madenleri inşa ettiğini ve her bir sahanın kapasitesinin 40 ila 70 megawatt arasında değiştiğini söyledi.

Tether’in hedefinin Bitcoin ağını çalıştırmak için toplam bilgi işlem gücündeki payını %1’e çıkarmak olduğunu belirten Ardoino, bu hedefe ulaşmak için bir zaman dilimi belirtmeyi reddetti.

Bu oran, yaklaşık %4’lük bir paya sahip olan en büyük halka açık Bitcoin madencilik şirketi Marathon Digital Holdings ile kıyaslanıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları