coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBankaları Dolandırıp Kripto Paraya Çeviren Üç Kişi Tutuklandı!

Bankaları Dolandırıp Kripto Paraya Çeviren Üç Kişi Tutuklandı!

ABD Başsavcılığı yabancı kripto para borsaları aracılığıyla kara para aklayan üç kişinin tutuklandığını açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Coindesk’in haberine ABD Başsavcılığı yabancı kripto para borsaları aracılığıyla kara para aklayan üç kişinin tutuklandığını açıkladı.

ABD Başsavcısı Damian Williams tarafından yapılan açıklamaya göre, üç adamın New York bölgesindeki bankaları kandırıp 10 milyon dolardan fazla para aldığını ve parayı kripto para birimlerine dönüştürerek kaçmaya çalıştıklarını ancak tutuklandıklarını söyledi.

Açıklamada Zhong Shi Gao, Naifeng Xu ve Fei Jiang isimli şahısların 2018 ile 2022 yılları arasında New York metropol bölgesindeki yaklaşık bir düzine bankadan milyonlarca dolar çaldığı belirtildi.

İddialara göre, bu üç kişi sahte para transferlerinin kurbanı olduklarını söyleyerek çeşitli bankalardan 10 milyon dolardan fazla para aldı.

“Yıllarca, Zhong Shi Gao, Naifeng Xu ve Fei Jiang’ın, yaklaşık bir düzine ABD bankası ve finans kurumundan 10 milyon dolardan fazla çalmak için karmaşık bir plana katıldıkları ve bunları kripto para birimine dönüştürüp yabancı kripto para borsalarına taşıdıkları iddia ediliyor.

Bu suçlamalar, kimliklerini gizlemek için kripto para birimine yönelebileceklerini düşünen dolandırıcılara ve siber suçlulara bir uyarı görevi görmelidir.

Biz de sesleniyoruz ki ortak kuruluşlarımızla birlikte sizi bulacağız ve işlediğiniz suçların cezasını çekmenizi sağlayacağız.”

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları