coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerDikkat: ABD Adalet Bakanlığı, ABD Hazine Bakanlığı ve CFTC, Kripto Paralar Hakkında...

Dikkat: ABD Adalet Bakanlığı, ABD Hazine Bakanlığı ve CFTC, Kripto Paralar Hakkında Konuşacak – Dakikalar Kaldı! İşte Canlı Yayın Linki

ABD'nin en önemli hükümet kurumlarından üçü bugün tüm kripto para dünyasının dikkat kesileceği konferansı gerçekleştirecek.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bugün Türkiye saati ile 23:00’te (20:00 UTC+0) CFTC, ABD Adalet Bakanlığı ve Hazine Bakanlığı önemli kripto para yaptırımlarını açıklayacak.

Binance hakkında olduğu neredeyse kesin olan toplantı, tüm kripto para dünyası tarafından yakın takip edilecek.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, ABD Adalet Bakanlığı ile bir anlaşma yapmayı kabul etmiş ve 4.3 milyar dolar para cezası ödemeye razı olmuştu. Şirketin CEO’su Changpeng Zhao (CZ) da hakkındaki suçlamaları kabul etmiş ve kişisel olarak 50 milyon dolar ceza ödemeye razı olmuş, buna ek olarak Seattle’daki mahkeme salonunda görülmüştü.

İlgili Haber  Son Dakika: Merakla Beklenen FED Tutanakları Açıklandı! İşte Tüm Detaylar

Bugün ABD’nin en önemli hükümet kurumlarının katılacağı toplantıda Başsavcı Merrick B. Garland, Hazine Bakanı Janet L. Yellen, Başsavcı Yardımcısı Lisa O. Monaco ve CFTC Başkanı Rostin Behnam yer alacak.

CFTC resmi X hesabından dakikalar önce yapılan paylaşımda, gerçekleştirilecek canlı toplantıda birbiriyle bağlantılı ancak ayrı kripto para yaptırımlarının açıklanacağı bildirilmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Altnr

piyasa dengesini bozmak ile alakalı yapılan hareketler ve haberler…

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları