coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriDogecoinDogecoin'de İlgi Çekici Veriler Gelmeye Başladı: "Fiyat Gidişatında Değişim Sinyali Var"

Dogecoin’de İlgi Çekici Veriler Gelmeye Başladı: “Fiyat Gidişatında Değişim Sinyali Var”

Kripto para analiz şirketi Santiment, Dogecoin için bazı onchain verilerine fiyatta etki oluşturabileceğine dikkat çekti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Altcoinler, Dogecoin’in (DOGE) başı çektiği bir yeniden canlanma yaşıyor. Veriler, bugün önemli miktarda eski DOGE’un hareketsiz cüzdanlardan transfer edildiğini ortaya koydu.

Bu faaliyet, geçtiğimiz ay her biri 1 milyondan fazla Dogecoin tutan 121 yeni cüzdanın ortaya çıkmasıyla birleştiğinde, Santiment analistlerine göre memecoin tabanlı kripto paraya olan ilginin yeniden arttığını gösteriyor.

Santiment analistlerine göre ayrıca uzun süredir uykuda olan DOGE cüzdanlarında aktivite artışı Haziran ayından bu yana en yüksek seviyesine çıktı ve analistler bu durumun fiyatın gidişatında bir değişim sinyali olduğunu iddia ediyor.

Buna ek olarak, verilere göre günlük aktif Dogecoin adres sayısı Kasım başından bu yana %87 oranında arttı.

Aralık ayında Astrobotic şirketinin DOGE Ay Misyonu’nun başlatılması bekleniyor.

İlgili Haber  Binance'in Bitcoin ve Altcoin Varlıklarından Satış Yapması Gerekecek Mi? Hangi Altcoinden Ne Kadarı Var? İşte Tüm Detaylar

Bununla birlikte, altcoin piyasası, birçok kişinin yılın en önemli geri çekilmelerinden birinin nedeni olarak nitelendirdiği son Binance haberlerinden önce bile piyasa değerlerinde bir daralmaya tanık olmuştu. İlginç bir şekilde, bazı traderlar Binance haberlerinin ardından Binance Coin’lerini (BNB) FTX’in yerel tokeni FTT ile takas ediyor gibi görünüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları