coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaYatırım Devi JPMorgan Son Raporunda Binance Anlaşmasına Değindi!

Yatırım Devi JPMorgan Son Raporunda Binance Anlaşmasına Değindi!

Yatırım şirketi JPMorgan yayınladığı son raporunda, Binance'in ABD hükümetiyle yaptığı anlaşmanın sonuçlarına değindi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

JPMorgan yayınladığı son raporunda, Binance’in ABD hükümetiyle yaptığı anlaşmanın hem kripto endüstrisi hem de borsa için olumlu olduğunu söyledi.

Yatırım Devi JPMorgan Binance-ABD Anlaşmasıyla İlgili Rapor Yayınladı

Raporda, daha geniş bir pazar için, borsa anlaşmasının olası bir Binance çöküşünden kaynaklanan potansiyel riski önemli ölçüde azaltacağı belirtildi.

Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki analistler, bu anlaşmanın aynı zamanda FTX’in çöküşünden sonra ABD makamlarının hedefi olan düzenlenmiş kripto varlıklarına ve araçlarına doğru devam eden bir değişimi güçlendirdiğini yazdı.

İlgili Haber  Terra'nın Kurucusu Do Kwon Hakkında Flaş Mahkeme Kararı!

Daha fazla düzenlemenin yatırımcıları geleneksel finanstan çekmeye yardımcı olacağını, düzenlenmiş kripto şirketlerine ve ürünlerine doğru bu değişimin olumlu olduğunu belirten rapor, Blackrock (BLK) ve Fidelity gibi büyük varlık yöneticilerinin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasına dahil olmasının bu tezi desteklediğini belirtti.

JPMorgan, anlaşmanın aynı zamanda kripto borsasını çevreleyen belirsizliği azalttığını ve bunun da ticaret ve BNB Akıllı Zincir işlerine fayda sağlayacağını söyledi.

Binance’in bu konudaki belirsizlik nedeniyle pazar payını kaybettiğini kaydetti.

Analistler, “Anlaşmanın Binance’in operasyonları ve iş modeli üzerindeki etkileri daha net hale geldiğinde, pazar payı kaybı ileriye dönük olarak kontrol altına alınmalı ve belki de kısmen tersine dönmelidir,” diye belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları