coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinGrayscale'in CEO'su SEC ile ETF Başvurusunu Görüştü! İşte Detaylar!

Grayscale’in CEO’su SEC ile ETF Başvurusunu Görüştü! İşte Detaylar!

Grayscale'in CEO'su Michael Sonnenshein, spot Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) onayına ilişkin SEC ile görüştü.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Grayscale’in CEO’su Michael Sonnenshein, spot Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) potansiyel onayına ilişkin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden görüşmelere ilişkin iyimserliğini dile getirdi.

Grayscale CEO’su SEC ile Spot Bitcoin ETF Üzerine Görüşmeler Konusunda İyimser

Sonnenshein, Çarşamba günü Yahoo Finance ile yaptığı bir röportajda Grayscale ve SEC arasındaki olumlu ilişkiye dair görüşlerini paylaştı.

“Kendimizi iyimser hissediyoruz. Onlardan aldığımız sorular bize bu konuyla ilgilenmek istediklerini ve bu konuda ilerleme kaydetmeye hevesli olduklarını gösteriyor,” dedi.

Olumlu bakış açısına rağmen Sonnenshein olası gelişmeler için belirli bir zaman çizelgesi vermedi.

Grayscale, spot Bitcoin ETF’si için aktif olarak onay arayışına girmiş ve Ağustos ayında önemli bir yasal zafer elde etmişti. Üç yargıç Grayscale lehine karar vererek SEC’i şirketin spot Bitcoin ETF teklifini yeniden incelemeye yönlendirdi.

Bu karar, Grayscale’in amiral gemisi Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) fonunun dönüştürülmesine yönelik planının reddedilmesinin ardından SEC’e karşı açtığı davanın ardından geldi.

İlgili Haber  Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoinin Ağ Yükseltmesini Destekleyeceğini Açıkladı!

SEC Başkanı Gary Gensler, Eylül ayında Senato Bankacılık Komitesi’nde yapılan bir oturumda mahkemenin kararına değinmiş ve kurumun hala kararı incelediğini belirtmişti.

Aralarında BlackRock ve Fidelity’nin de bulunduğu birçok firma spot bitcoin ETF’leri için başvuruda bulundu.

Gözlemciler, Grayscale mahkeme kararının SEC’in tutumunu etkileyebileceğini öne sürüyor. Ancak Gensler, dolandırıcılık ve manipülasyonla ilgili endişeleri gerekçe göstererek kripto para birimlerini açıkça eleştiriyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları