coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSatoshi Dönemi Madencisi 100 Dolara Çıkardığı Bitcoin'leri Sattı! İşte Yapılan İşlemler!

Satoshi Dönemi Madencisi 100 Dolara Çıkardığı Bitcoin’leri Sattı! İşte Yapılan İşlemler!

CryptoQuant analistleri ilk Bitcoin madencilerinden birinin 1.000 BTC'yi 4 Aralık'ta ticaret masalarına (OTC) veya saklama hizmetlerine taşıdığını söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bir madenci “Satoshi döneminden” bugüne kadar gelen Bitcoin‘leri OTC veya saklama hizmetlerine taşıdı ve bu olay Satoshi döneminden gelen Bitcoin’in aktarıldığı nadir örnekler arasında yerini aldı.

Coindesk’e konuşan CryptoQuant analistleri ilk Bitcoin madencilerinden birinin 1.000 BTC’yi sattığını ve alıcı adresin 4 Aralık’ta ticaret masalarına (OTC) veya saklama hizmetlerine taşıdığını söyledi.

Analistler bu BTC’lerin 13 yıl önce Ağustos ve Kasım 2010 arasında ve tahmini toplam maliyeti 100 dolar olan blok ödüllerinden çıkarıldığını belirtti.

“Tek bir işlemde 999,99 Bitcoin alan 35BRV3y2tEJNCHbmVtAe3kXNckYgu8X7av adresi, kısa bir süre sonra varlıklarını birden fazla adrese paylaştırdı.

Aktarılan Bitcoin’ler şu anda 1.028 Bitcoin’lik bir bakiyeye sahip olan 1CzBL1pEudgqeTtoyPLtrVQHo7nYAZxmKZ adresinde  birleştirildi.

Bu noktada ilk dönem madencilerden olan bu madencinin bu transfer işlemleri sonucunda 1.000 Bitcoin’i sattığını ve alıcı adresin sonrasında bu BTC’leri bir OTC veya saklama hizmetine gönderdiğini tahmin ediyoruz.

Alıcı adresin gerçekleştirdiği işlemler, Bitcoin’lerin OTC veya saklama hizmetine göndermiş olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.”

Bu yıl içinde ‘Satoshi dönemine’ ait birkaç cüzdan işlem yaptı. Bunlardan ilki Temmuz ayında gerçekleşti ve 11 yıldır hareketsiz olan bu cüzdan, 30 milyon dolarlık BTC’yi diğer cüzdanlara aktardı.

‘Satoshi dönemine’ ait ikinci bir cüzdan ise Ağustos ayında 1.005 BTC’yi yeni bir cüzdana aktardı.

Bitcoin yazım esnasında 43,480 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları