coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinPopüler Analist il Capo, Son Yükseliş Ardından BNB ve Polygon (MATIC) Görüşlerini...

Popüler Analist il Capo, Son Yükseliş Ardından BNB ve Polygon (MATIC) Görüşlerini Açıkladı

Popüler kripto para analisti il Capo of Crypto, son paylaşımında MATIC ve BNB altcoinlerini değerlendirdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Popüler kripto para analisti il Capo of Crypto, kripto para piyasasında yaşanan son yükselişin ardından en büyük altcoinlerden Polygon (MATIC) ve BNB’yi değerlendirdi.

Son boğa piyasasının başlarında yükseliş lehine yorumlarıyla tanınan analist il Capo of Crypto, uzun bir süredir ayı lehine açıklamalar yapıyor.

İlk olarak MATIC altcoinine değinen analist, son yükseliş ile birlikte altcoinin fiyatının “orta aralık” olarak belirlediği bölge olan 0.90 dolar civarına geldiğini, ilk fiyat hedefinin 0.29-0.30 olduğunu söyledi. Bununla birlikte MATIC için geçmiş dönemde açtığı short pozisyonunun son yükseliş ile beraber ne kar ne zarar durumuna geldiği şeklinde bir güncelleme yaptı.

il Capo’nun paylaştığı MATIC grafiği.
İlgili Haber  Google, Kripto Para Politikasında Değişikliğe Gittiğini Duyurdu

BNB hakkında konuşan analist, altcoinin büyük zaman dilimlerinde henüz ayı lehine bir onay almadığını, genel görünümün ‘dağıtım’ modeline uyduğunu söyledi. Bununla birlikte ayı lehine bir onay gözükmesi durumunda altcoinin fiyatının 39 dolara kadar inebileceğini iddia etti.

il Capo, BNB için short pozisyonunu tedbir olarak kapattığını ancak ayı onayı gelmesi durumunda yeni pozisyonlar açacağını söyledi.

il Capo’nun BNB ile ilgili paylaştığı grafik.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları