coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinŞanslı Kripto Para Balinası, Rastgele Bir Memecoin ile 1.000 Doları 100.000 Dolara...

Şanslı Kripto Para Balinası, Rastgele Bir Memecoin ile 1.000 Doları 100.000 Dolara Dönüştürdü

X üzerinden açıklama yapan bir kripto para balinasının, 1.000 dolar ile giriş yaptığı bir memecoin'de şans kendisine güldü.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bir kripto para trader’ı 1.000 dolarlık bir yatırımı şaşırtıcı bir şekilde 100.000 dolara dönüştürmeyi başardı.

Söz konusu girişim, Solana üzerindeki rastgele bir memecoin olan Dogwifhat (WIF) ile yapıldı. Bununla birlikte söz konusu memecoinler son derece riskli ve herhangi bir içsel değere sahip değil. Bu tür rastgele denemeler büyük kayıplar ile sonlanabilir.

Bu olağanüstü başarı, deneyimsiz yatırımcıların kripto piyasalarına geri dönüş yaptığı bir dönemde geldi. Blockgraze takma adıyla faaliyet gösteren trader, başarı öyküsünü X platformunda paylaştı. Dogwifhat’ı (WIF) Solana blockchain’inin DeFi piyasalarına giriş yapmasından kısa bir süre sonra Kasım ayı sonlarında satın aldığını açıkladı.

X üzerinde paylaşımlarda bulunan Blockgraze, başarı stratejisinin ne olduğu sorusuna “İşin sırrı aptal olmak sanırım” diye cevap vererek espri yaptı.

İlgili Haber  SEC Başkanı Gary Gensler'dan Yeni Açıklamalar: Kripto Paralar Hakkında Konuştu, Bitcoin Spot ETF Sorusuna Yanıt Verdi

Gelişmenin ardından WIF altcoini yükselişini sürdürdü ve şaşırtıcı bir şekilde yaklaşık olarak 30 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

WIF fiyatındaki yükselişi gösteren grafik.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları