coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSıcak Gelişme: Ubisoft ile İşbirliği Anlaşması İmzalayan Altcoinin Fiyatında Artış Yaşandı

Sıcak Gelişme: Ubisoft ile İşbirliği Anlaşması İmzalayan Altcoinin Fiyatında Artış Yaşandı

Ubisoft ile bir oyun geliştirilmesinde işbirliği yapacağını söyleyen altcoinin fiyatında ani bir yükseliş gerçekleşti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Blockchain tabanlı oyunlara yatırım yapan ve oyuncuları destekleyen merkeziyetsiz bir oyun organizasyonu olan Yield Guild Games (YGG), dünyanın önde gelen oyun yapımcılarından Ubisoft ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Blockchain tabanlı oyunlara yatırım yapan ve oyuncuları destekleyen merkeziyetsiz bir oyun organizasyonu olan Yield Guild Games (YGG), dünyanın önde gelen oyun yapımcılarından Ubisoft ile ortaklık kurduğunu açıkladı. İşbirliği, Champions Tactics (Ubisoft) tarafından geliştirilen Web3 Rekabetçi PvP Sıra tabanlı bir RPG olan Champions Tactics’e odaklanacak.

YGG fiyatındaki artışı gösteren günlük CoinMarketCap grafiği.

Gelişmenin ardından YGG altcoini yaklaşık olarak %8 değer kazandı ve bu yazının yazıldığı anlarda 0.4084 dolardan işlem görüyor.

İşlem hacminde de önemli bir yükseliş kaydeden altcoin, %11 artış ile 40 milyon dolarlık bir işlem hacmine sahip. Binance, OKX, Kraken ve Kucoin gibi büyük kripto para borsalarında listenen YGG, henüz ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase üzerinde listelenmiş değil.

Bununla birlikte YGG, ilk piyasaya çıktığı dönemki 11.50 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden halen %96 daha düşük bir bölgeden işlem görüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları