coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinYatırım Şirketi Ark Invest, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) Hisse Satışına Devam Ediyor

Yatırım Şirketi Ark Invest, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) Hisse Satışına Devam Ediyor

Ark Invest Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) hisselerini elden çıkarma eğilimini sürdürerek 28 milyon dolarlık satış yaptı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) 43.000 dolar seviyelerindeyken, Cathie Wood’un ARK Investment Management LLC’si (ARK) Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) hisselerini elden çıkarma eğilimini sürdürerek varlıklarını 28 milyon dolar azalttı.

ARK, Bitcoin 43 Bin Dolara Yaklaşırken 28 Milyon Dolarlık Grayscale Bitcoin Trust Hissesi Sattı

ARK’tan yapılan son açıklamalara göre, ARK Yeni Nesil İnternet ETF’si (ARKW) yaklaşık 28 milyon dolar tutarında 809.441 GBTC hissesi sattı.

Bu son satıştan sonra ARK’ın GBTC’deki hisseleri 117,4 milyon dolar değerinde 3,4 milyon hisseye düştü. Bu, Temmuz 2021’deki yaklaşık 9 milyon hisselik zirve varlıklardan önemli bir düşüşe işaret ediyor.

İlgili Haber  Google Arama Motorunda Son 2 Ayın En Çok Aranan Altcoini Belli Oldu! İşte Detaylar!

ARKW başlangıçta GBTC hisselerini ortalama 24,08 dolar maliyetle satın almıştı ve GBTC’nin 34,54 dolarlık mevcut işlem fiyatı göz önüne alındığında son satışı karlı hale geldi.

ARK’ın bu stratejik hamleleri, kurumsal oyuncuların piyasa koşullarını yakından izlemesi ve getirileri optimize etmek için portföylerini ayarlamasıyla kripto yatırımlarının dinamik doğasının altını çiziyor.

Bitcoin ivme kazanmaya devam ettikçe, ARK gibi etkili yatırım firmalarının eylemleri daha geniş finans topluluğu tarafından yakından izleniyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları