coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEkonomiKüresel Varlık Yöneticisinden Sürpriz Açıklamalar: "FED, Yakında Şahin Politikasına Geri Dönebilir"

Küresel Varlık Yöneticisinden Sürpriz Açıklamalar: “FED, Yakında Şahin Politikasına Geri Dönebilir”

Küresel varlık yönetim şirketi Apollo'dan analistler, FED'in yakın zamanda yeniden şahin bir politikaya dönebileceğini savundu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Küresel varlık yönetim şirketi Apollo’dan Torsten Slok yakın tarihli bir notunda, FED’in yakın gelecekte daha şahin bir duruş benimsemesi gerekebileceğini öne sürüyor.

Slok’a göre bu beklentilerin, volatilitenin azalması, yatırım derecesi farklarının daralması ve petrol fiyatlarının düşmesiyle birleştiğinde, önümüzdeki birkaç çeyrekte GSYH büyümesini %1.5 oranında canlandıracağı tahmin ediliyor.

Slok ayrıca, ABD’nin potansiyel büyümesinin %2 olduğu tahmin edildiğinde, GSYH’deki %1.7’lik artışın oldukça önemli olduğunu da sözlerine ekliyor.

İlgili Haber  Shiba Inu (SHIB) Geliştiricileri Yeni Büyük Olayı Tanıttı: Baş Geliştirici Shytoshi Kusama Açıklama Yaptı

Analiste göre GSYH’deki bu artışın talebi canlandırması ve enflasyonu körüklemesi bekleniyor. Sonuç olarak, Slok FED’in duruşunda bir değişim öngörüyor ve “sarkaç yakında güvercin bir FED’den daha şahin bir FED’e geri dönecek” diyor.

Bu da analiste göre FED’in yakında enflasyona karşı agresif tavrını sürdürebileceğini ve para politikasında önemli bir değişikliğe işaret ettiğini gösteriyor.

FED geçtiğimiz hafta Çarşamba günü faiz oranlarını sabit bırakmış ve başkan Jerome Powell, düzenlediği basın toplantısında güvercin yönünde bazı açıklamalar yapmıştı. Kurumun güvercin tutumunu sürdürmesi piyasa tarafından beklenirken Bitcoin fiyatı da olumlu hava desteğinde 40.000 doların üstünde işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları