coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinEn Büyük Dijital Varlık Şirketi Grayscale CEO'sundan Bitcoin'in Geleceğine Dair Açıklamalar!

En Büyük Dijital Varlık Şirketi Grayscale CEO’sundan Bitcoin’in Geleceğine Dair Açıklamalar!

Grayscale CEO'su Michael Sonnenschein, yaptığı açıklamasında Bitcoin'de 2024 yılına dair görüşlerini paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük dijital varlık yönetim şirketi Grayscale’in CEO’su Michael Sonnenschein, yeni yıl yaklaşırken Bitcoin’in gidişatı konusunda piyasada önemli bir iyimserlik olduğunu ifade etti.

CNBC’ye özel bir röportaj veren Sonnenschein, Bitcoin’in büyümesini etkileyen çeşitli hususları ve düzenleyici ortamda karşılaştığı potansiyel engelleri ele aldı.

Sonnenschein, Grayscale’in ABD’de kripto paralar ile ilgili politikaları savunmada oynadığı önemli rolün altını çizdi:

“Geçtiğimiz yıl boyunca, yatırımcılarımızı savunmak ve düzenleyicilerin kriptoya bilinçli bir mercekten bakmasını sağlamak için önemli bir zaman harcadık. Eğitim bizim için birincil odak noktası oldu”

Bitcoin’in son dönemdeki fiyat dalgalanmalarıyla ilgili olarak Sonnenschein hem makro hem de mikro faktörlerin etkisini vurguladı:

“Enflasyonist baskılar ve artan faiz oranları, yatırımcıların Bitcoin’i portföylerinde bir değer deposu ya da hedge olarak görmelerine yol açtı.”

İlgili Haber  Shiba Inu (SHIB) Geliştiricileri Yeni Büyük Olayı Tanıttı: Baş Geliştirici Shytoshi Kusama Açıklama Yaptı

“2024 Yılı İçin Bitcoin’de İyimserlik Hakim”

Belirli fiyat tahminlerinde bulunmaktan kaçınan Sonnenschein, özellikle spot Bitcoin ETF’lerinin potansiyel onayıyla ilgili olarak piyasada 2024 yılı için hakim olan iyimserliği yineledi. Potansiyel onayın ABD’de 30 trilyon dolar servete sahip bir alana giriş yapılacağı için son derece önemli olduğunu belirtti.

Bununla birlikte Sonnenschein, kripto para endüstrisi üzerinde beliren düzenleyici endişelere de değindi. JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon gibi etkili isimler ve bazı politikacılar arasında kripto ve geleceği konusunda farklı görüşlerin olabileceğini kaydetti. Sonnenschein, günümüz yatırımcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için politikada devam eden adaptasyonlara rağmen, özellikle potansiyel yasaklar şeklindeki düzenleyici eylemlerin sektörde bir endişe kaynağı olmaya devam ettiği konusunda uyardı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları