coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriDogecoinSıcak Gelişme: Dogecoin İçin Beklenen DOGE-1 Misyonu Yeniden Ertelendi

Sıcak Gelişme: Dogecoin İçin Beklenen DOGE-1 Misyonu Yeniden Ertelendi

Dogecoin'in merakla beklenen Ay misyonu DOGE-1'in de yer alacağı fırlatma, elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Intuitive Machines, IM-1 Ay misyonu için yeni bir fırlatma zamanı belirlediğini duyurdu. SpaceX ile koordine edilen fırlatmanın 2024 Şubat ortasından önce olmamak üzere birkaç günlük bir zaman aralığında gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Güncelleme, elverişsiz hava koşullarının SpaceX fırlatma manifestosunda değişikliklere yol açmasının ardından geldi.

İlginç bir şekilde, görev Geometric Energy Corporation tarafından planlanan bir CubeSat görevi olan DOGE-1’i de içerecekti. Görevin masrafları tamamen, Dogecoin ile karşılanacak. DOGE-1’in fırlatılacağı, Elon Musk tarafından 9 Mayıs 2021’de Twitter’da, Intuitive Machines ve NASA arasında ortak bir görev olan Nova-C/IM-1 görevinde ortak bir sürüş paylaşımı olarak duyuruldu.

İlgili Haber  Shiba Inu (SHIB) Geliştiricileri Yeni Büyük Olayı Tanıttı: Baş Geliştirici Shytoshi Kusama Açıklama Yaptı

Önceki planda görevin 2023 yılının son çeyreğinde fırlatılması bekleniyordu.

Şubat ortasındaki fırlatma dönemi, Ay’ın aylık karanlık dönemi göz önüne alındığında IM-1’in fırlatılması için bir sonraki uygun fırsatı temsil ediyor. IM-1 görevinin Nova-C Ay aracı Ay’ın güney kutbuna yakın bir yere iniş yapacak ve bu da her ay yalnızca birkaç gün boyunca mevcut olan özel aydınlatma koşulları gerektiriyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları