coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinMessari Analistleri 2024 Yılında En Çok Yükseliş Bekledikleri Altcoinleri Açıkladı!

Messari Analistleri 2024 Yılında En Çok Yükseliş Bekledikleri Altcoinleri Açıkladı!

Messari analistleri 2024 yılında genellikle Bitcoin (BTC), Solana (SOL) ve AI tokenlerinin yükselişe geçeceğini düşünüyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Zorlu ve bol iflaslarla geçen 2022 yılından sonra Bitcoin ve altcoinler 2023 yılında güzel yükselişler yaşadı.

Bazı altcoinler adeta yeniden doğarken, yatırımcılar boğa rallisini dört gözle bekliyor ve 2024 yılına odaklanmış durumda.

Bu noktada Messari kurucusu ve CEO’su Ryan Selkis tarafından 2024 yılına ilişkin bir rapor kaleme alındı. Messari CEO’su sektördeki sarsıntılar ve belirsizliklerle dolu bir yılın ardından, 2024 yılında kriptonun daha net hale geleceğini öngördüğünü belirtti.

Selkis ayrıca, 2024 trend raporunda Messari analistlerinin hangi altcoinlerde yükseliş eğilimi gösterdiğini de açıkladı.

Buna göre analistler genellikle Bitcoin (BTC), Solana (SOL) ve AI tokenleri konusunda yükseliş eğiliminde bulunuyor.

BTC ve SOL’u Al tokenlerinin takip ettiğini belirten Selkis, Al tokenleri arasında OLAS, AKT, TAO ve RNDR gibi altcoinlerin olduğunu söyledi.

Bunların dışında bazı analistler TIA, PEPE, MKR ve RUNE isimli altcoinlerde de yükseliş beklediklerini belirtti.

Messari CEO’su ayrıca 2024 yılına ilişkin beklentileriyle ilgili şunları söyledi:

“Son yıllarda kriptoda yaşanan katliam hepimiz için çok acımasızdı. İflaslar, davalar, işten çıkarmalar, işten çıkarmalarla boğuştuk.

Ancak hiçbir zaman teknoloji konusunda bugün olduğumuz kadar ileri gitmedik. Geçen yılın raporu “Artık Bitti” ise bu yılın raporu “Çok Geri Döndük” olacak.

Bitcoin, finansın Godzilla’sı oldu ve 2024’te de öyle kalacak.

Stablecoin’ler şu anda gözden düşmüş olabilir ancak gelecek yıldaki potansiyelleri konusunda heyecanlanmak için hâlâ neden var. Aynı zamanda perakende odaklı CBDC’lerin kısa vadede meme coin’lerle aynı etkiye sahip olmasını bekleyebiliriz.”

Messari CEO’su son olarak analistlerin genel olarak Ethereum için düşüş eğiliminde olduğunu ifade etti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları