coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEkonomiFED Üyesi Harker, "Artık Faiz Artırımına Gerek Kalmadı" Dedi, Bundan Sonraki Politikayı...

FED Üyesi Harker, “Artık Faiz Artırımına Gerek Kalmadı” Dedi, Bundan Sonraki Politikayı Değerlendirdi

FED üyesi Patrick T. Harker, yaptığı son açıklamalarında kurumun faiz politikasına dair yeni düşüncelerini paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

FED üyesi Patrick T. Harker kısa süre önce yaptığı bir konuşmada kurumun politikalarına değinerek mevcut ekonomik durum ve gelecek stratejileri hakkında bilgi verdi.

Harker, FED’in enflasyonu kontrol altına alma görevinin henüz tamamlanmadığını kaydetti. Bununla birlikte, enflasyon görünümüne ilişkin iyimserliğini dile getirerek “işler daha iyi görünüyor” dedi.

Olumlu görünüme rağmen Harker, işlerin verilerin gösterdiğinden daha hızlı yumuşamaya başladığına dair işaretler duyduğunu belirtti. Harker önemli bir açıklama yaparak artık faiz artırımına gerek olmadığını söyledi.

Harker ayrıca bazı kişilerin karşılaştığı ekonomik zorlukları da kabul ederek, “bazı insanların kötü ekonomik hislerinin nedenlerinin gerçek olduğunu” ifade etti.

İlgili Haber  Üç Taze Kripto Para Balinası, Binance'ten İki Farklı Altcoinden Milyonlarca Dolarlık Toplamaya Başladı

Harker, “FED’in faiz oranlarını hemen düşürmeyeceğini” belirterek faiz oranlarında hemen bir indirimin söz konusu olmayacağını belirtirken, faiz oranlarını düşürmek için bir hamle yapılması gerektiğini, ancak bunun hemen olmayacağını ifade etti.

FED, geçtiğimiz hafta yaptığı iki günlük toplantının sonucunda faizleri sabit bırakmayı tercih etmişti. Bununla birlikte başkan Jerome Powell da yaptığı açıklamasında şahin ifadeler kullanmaktan kaçınmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları