coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSantiment Analistleri Bildirdi: "Bu Dört Altcoinde Aşırı FUD Hissi Var, Ters Tepki...

Santiment Analistleri Bildirdi: “Bu Dört Altcoinde Aşırı FUD Hissi Var, Ters Tepki Gelebilir”

Kripto para analiz şirketi Santiment, piyasada aşırı negatif duyarlılığa sahip olan dört altcoine dikkat çekti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analiz şirketi Santiment’in deneyimli analistleri, dünya genelinde tatil sezonuna yavaş yavaş geçilirken bazı altcoinlere dikkat çekti.

Analistlere göre Batı dünyasında Noel nedeniyle piyasalar sakin bir döneme hazırlanıyor fakat bazı altcoinlerde aşırı negatif bir duyarlılık mevcut. Santiment analistleri, aşırı derecede olumsuz olumsuz duyarlılığa sahip altcoinleri Illuvium (ILV), Storj (STORJ), Litecoin (LTC) ve dYdX (DYDX) olarak sıraladı.

Analistlere göre tarihsel olarak varlıkların FUD seviyesi ile bir fiyat sıçraması yapması ihtimali doğrusal bir korelasyona sahip.

İlgili Haber  Grayscale'in GBTC Ürününde İskonto Oranı Yüzde 6'nın Altına Düştü: Bitcoin için Anlamı Ne? Uzman Açıkladı

Söz konusu altcoinlerde negatif duyarlılık sürerken Bitcoin fiyatı ise son 24 saatte neredeyse sabit kaldı. Binance’in yeni CEO’su Richard Teng de yaptığı açıklamasında kripto para piyasasının tatil döneminde sakin süreç geçirmesini beklediğini söylemişti.

Bununla birlikte Bitcoin durağan seyretmesine rağmen bazı büyük altcoinler son 24 saatte önemli yükselişler yaşadı. Aelf (ELF), en büyük 100 kripto para arasında %16’lık tırmanışı ile yükseliş birincisiydi.

Ardından ise BNB Chain ağının en büyük merkeziyetsiz borsası olan PancakeSwap’ın CAKE altcoini %15’lik bir yükseliş ile ELF’i takip etti. Üçüncü sırada ise %12’lik bir değer artışı ile Mina (MINA) yer aldı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları