coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinPopüler Analist: "Bitcoin Yol Ayrımında Ancak Bu Altcoinde Yüzde 200'e Varan Yükseliş...

Popüler Analist: “Bitcoin Yol Ayrımında Ancak Bu Altcoinde Yüzde 200’e Varan Yükseliş Yaşanabilir!”

Popüler kripto para analisti Ali Martinez Bitcoin ve Fantom'un fiyat analizini paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin ve altcoinlerde dalgalı fiyat hareketleri görülmeye devam ederken yatırımcılar 2023 yılının sonuna geldiğimiz bugünlerde fiyatların 2024 yılına nasıl başlayacağını merak ediyor.

Bu noktada popüler kripto para analisti Ali Martinez Bitcoin ve Fantom’un fiyat analizini paylaştı.

“Fantom Yükseliş Sinyali Veriyor!”

İlk olarak Fantom‘u inceleyen Martinez, Fantom’un haftalık grafiğinde “W” formasyonu oluşturduğuna dikkat çekti. Bu model yaygın olarak yükseliş göstergesi olarak kabul ediliyor.

Bu noktada analist FTM‘nin 0,57 doların üzerinde haftalık kapanış yapması halinde FTM’nin bu yükseliş formasyonunu teyit edeceğini ve 1,60 dolara doğru ilerleyeceğini savundu.

“Fantom haftalık grafiğinde “W” formasyonu oluşturuyor gibi görünüyor.

FTM, 0,57 doların üzerinde haftalık kapanışı sürdürürse, bu yükseliş formasyonunu teyit edecek ve fiyat 1,60 dolara doğru ilerleyecek!”

Analistin bu tahmini FTM için neredeyse %200’e varan bir yükseliş yaşanabileceği anlamına geliyor.

“Bitcoin Dönüm Noktasında!”

Bitcoin‘in bir kanalda konsolide olduğunu belirten Ali Martinez, mevcut durumda BTC için odak destek seviyenin 42.400 dolar olduğunu söyledi.

Bu noktada bu destek seviyesinin BTC için bir ayrım olduğunu söyleyen analist, BTC’nin ya 40.700 dolara yada 44.400 dolara gideceğini iddia etti.

Buna göre BTC mevcut seviyesinden toparlanamayıp aşağı yönlü eğilimini devam ettirirse 40,700 dolara düşebilir, toparlanırsa 44,400 dolara kadar yükselebilir.

“4 saatlik grafikte Bitcoin paralel bir kanalda konsolide oluyor ve bu da tüm dikkatin 42.400 dolar desteğine odaklanmasını sağlıyor.

Aşağıda sürekli bir düşüş BTC’nin 40.700 dolara doğru ilerlemesini sağlayabilir. Diğer taraftan, buradan bir toparlanma 44.400 dolara yükselişe zemin hazırlayabilir.”

Bitcoin yazım esnasında 42,670 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları