coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaKanada Merkezli Kripto Para Borsası Hacker Saldırısı Nedeniyle Para Yatırma ve Çekme...

Kanada Merkezli Kripto Para Borsası Hacker Saldırısı Nedeniyle Para Yatırma ve Çekme İşlemlerini Durdurdu!

Kanadalı kripto borsası bir güvenlik ihlaline kurban gittikten sonra tüm ticaret faaliyetlerinin durdurulduğunu açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kanadalı kripto borsası Catalyx, bu ayın başlarında bir güvenlik ihlaline kurban gittikten sonra tüm ticaret faaliyetlerinin, para yatırma ve çekme işlemlerinin askıya alınmasıyla karşı karşıya kaldı.

Kripto Borsası Catalyx, Güvenlik İhlalinin Fon Kaybına Yol Açmasının Ardından Faaliyetlerini Durdurdu

İhlal, açıklanmayan miktarda müşteri fonunun tehlikeye girmesiyle sonuçlandı. Borsanın arkasındaki kuruluş olan CatalX CTX Ltd., ihlalin kapsamını belirlemek ve bir çalışanın dahil olma olasılığı da dahil olmak üzere potansiyel suçluları belirlemek için bir iç soruşturma başlattı.

Catalyx, bir güvenlik olayı nedeniyle platformundaki tüm alım satım faaliyetlerini ve finansal işlemleri durdurmak zorunda kaldı. İhlalin müşteri fonlarının kaybına yol açtığı bildirilmekle birlikte, kesin miktar açıklanmadı.

İlgili Haber  Dev Bitcoin Borsası Son Rezerv Raporunu Yayınladı! Desteklenen Kripto Para Sayısı 32'ye Çıktı!

CatalX CTX Ltd. güvenlik ihlalinin boyutunu tespit etmek ve sorumlu kişiler hakkında bilgi toplamak için aktif olarak güvenlik ihlalini araştırıyor. Soruşturma, bir çalışanın ihlale karışmış olma ihtimali de dahil olmak üzere çeşitli açılardan inceleniyor.

Güvenlik ihlaline cevaben Kanadalı düzenleyiciler müdahalede bulunmuştur. Alberta Menkul Kıymetler Komisyonu, Catalyx üzerinde 15 günlük bir dondurma emri yayınlayarak kripto sözleşmelerinin ticaretini kısıtladı.

Dondurma emri 5 Ocak’ta sona erecek ve Catalyx CEO’su Jae Ho Lee’nin düzenleyici direktife uymayı kabul ettiği bildirildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları