coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinGüney Kore'nin En Büyük Kripto Para Borsası Upbit Üzerinde 4 Altcoinde Olağandışı...

Güney Kore’nin En Büyük Kripto Para Borsası Upbit Üzerinde 4 Altcoinde Olağandışı İşlem Hacimleri Görüldü!

Güney Kore'nin en popüler kripto para borsası Upbit üzerinde bazı altcoinlerde olağandışı işlem hacimleri tespit edildi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit üzerinde bazı altcoinlerde olağandışı işlem hacimleri tespit edildi.

IOTA için 4 saatlik grafik, Upbit’teki işlem hacminde önemli bir artış gösterdi. Ortalama 50 4 saatlik hacim 16 milyon dolardı, ancak son kaydedilen hacim şaşırtıcı bir şekilde 40 milyon dolar oldu ve %148.93’lük bir yüzde değişimine işaret etti.

Buna karşılık, Binance’te ise aynı dönemde bir düşüş yaşandı ve hacim ortalama 9 milyondan 5 milyona düşerek yüzde -39.92’lik bir değişim gösterdi.

Bitcoin Gold (BTG) da Upbit’teki 1 saatlik grafikte işlem hacminde dramatik bir artış gördü. 66 bin dolar olan ortalama 50 1 saatlik hacim, %749.49’luk büyük bir yüzde değişimiyle 564 bine yükseldi. Bu arada, Binance bir düşüş yaşadı ve hacim ortalama 27 binden 19 bine düşerek yüzde -28,60’lık bir değişim gösterdi.

İlgili Haber  Kripto Para Milyarderi Justin Sun'ın Portföyünde 1.38 Milyar Dolarlık Altcoin Var! İşte Portföyü

Qtum (QTUM) da geride kalmadı ve 4 saatlik grafik Upbit’teki işlem hacminde önemli bir artış gösterdi. 566 bin dolar olan 4 saatlik ortalama 50 hacim, %196.71’lik bir yüzdelik değişimle 2 milyona yükseldi. Binance’de ise hacim, ortalama 349 binden 375 bine yükselerek %7.39’luk bir yüzde değişimiyle hafif bir artış gösterdi.

Son olarak, Zilliqa (ZIL) da Upbit’teki 1 saatlik grafikte işlem hacminde olağandışı bir artış yaşadı. Ortalama 50 1 saatlik hacim 4 milyon dolardan 9 milyona sıçrayarak %150.91’lik bir değişim gösterdi. Bununla birlikte, Binance’te ise hafif bir düşüş yaşandı ve hacim %-1,13’lük bir değişimle 8 milyonda sabit kaldı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları