coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin 45.000 Doları Aşarken Büyük Ayı il Capo Yeni Tahminlerini Açıkladı! BTC...

Bitcoin 45.000 Doları Aşarken Büyük Ayı il Capo Yeni Tahminlerini Açıkladı! BTC ve Altcoinlerdeki Yükseliş Devam Edecek Mi?

BTC, spot Bitcoin ETF'inin yakın bir tarihte onaylanmasına ilişkin artan beklenti ortasında 45.000 doları aşarken il Capo, düşüş eğilimini sürdürdü ve yine bir düşüş tahmini paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

2022 yılında Bitcoin ve kripto para piyasasına dair isabetli tahminleriyle adından söz ettiren Capo takma ismini kullanan analistten yeni açıklamalar geldi.

Ayı lehine görüşleriyle tanınan ve düşüş yorumlarıyla yatırımcılar tarafından sıkça eleştirilen il Capo of Crypto, Telegram üzerinden Bitcoin’i değerlendirdi.

BTC, spot Bitcoin ETF’inin yakın bir tarihte onaylanmasına ilişkin artan beklenti ortasında 45.000 doları aşarken il Capo, düşüş eğilimini sürdürdü ve yine bir düşüş tahmini paylaştı.

Bitcoin’de bu seviyelerde yeni bir tepe olmasını bekleyen analist, BTC’nin ilk olarak 44.000-44.500 doların altına düşmesini bekliyor.

Düşüşten önce Bitcoin’in 47.000 dolara kadar çıkabileceğini belirten il Capo şunları söyledi:

“Bu seviyeler civarında yerel bir tepe formasyonu bekliyorum. Ancak Bitcoin fiyatının 47.000 dolara iğne atması ihtimalini de dışlamıyorum.

BTC 47.000 dolara ulaşsa da fikrim aynı: Bitcoin’de düşüş yaşanacak.

Şimdi ilk düşüş onayı, BTC fiyatının 44.000-44.500 aralığının altına geri dönmesiyle gelecektir.

BTC yerel zirveyi oluştururken altcoinlere ve Shitcoinlere para akışı devam ediyor.
Bu noktada Ethereum hâlâ 2500 dolara ulaşmadı. Bu da ETH ve diğer bazı altcoinlerde son yükselişler yaşayabileceği anlamına geliyor.

Ancak BTC 40.000 dolara yaklaştığında, ki bu güçlü bir düşüş onayıdır. Bu durum tüm piyasa yerel bir zirveye ulaşmış olduğu ve sert bir düşüş yaşanması anlamına gelir.”

Bitcoin yazım esnasında 45,830 dolardan Ethereum ise 2,420 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

 

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Felaket tellalı

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları