coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinHacker’lar Yine Bir DeFi Platformuna Saldırdı: 4,5 Milyon Dolar Değerinde Ethereum (ETH)...

Hacker’lar Yine Bir DeFi Platformuna Saldırdı: 4,5 Milyon Dolar Değerinde Ethereum (ETH) Çalındı!

PeckShieldAlert Radiant Capital'in saldıraya uğradığını ve yaklaşık 4,5 milyon dolar değerinde 1,9 bin Ethereum'un çalındığını söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para sektöründe yaşanan hack olayları bitmek bilmiyor. Bu noktada son haber zincirler arası borç verme protokolü Radiant Capital’den geldi.

İlgili Haber  Kripto Para Cüzdan Kurucusu Hack Saldırısına Uğradı: Ne Kadar Ethereum'u Çalındı?

X hesabı üzerinden paylaşım yapan PeckShieldAlert Radiant Capital’in saldıraya uğradığını ve yaklaşık 4,5 milyon dolar değerinde 1,9 bin Ethereum’un çalındığını söyledi.

Hack olayını kabul eden Radiant Capital, Arbitrum’da (ARB) yeni kurulan yerel USDC piyasasıyla ilgili bir sorun olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Bugün, Arbitrum’da yeni oluşturulan yerel USDC piyasasıyla ilgili bir soruna ilişkin bir rapor aldık.

Radiant DAO Konseyi, konu daha ayrıntılı olarak araştırılırken Arbitrum’daki borç verme/borç alma piyasalarını geçici olarak duraklattı.

Mevcut fonların hiçbiri risk altında değildir.

Arbitrum’da piyasaların duraklatılması kaldırılıncaya kadar herhangi bir işlem yapılamaz.

Sorun tamamen çözüldükten sonra ayrıntılı bir rapor yayınlanacak ve soruşturma tamamlandıktan sonra Arbitrum protokolünde normal işlemler gerçekleştirilecek.”

Hack olayından sonra yaklaşık %3’lük bir geri çekilme yaşayan RDNT sonrasında toparlandı ve yazım esnasında 0,325 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları