coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinEthereum Tabanlı Blockchain Projesi, Hack Nedeniyle Zarara Uğrayan Kullanıcılarının Hesaplarına Ödeme Yaptı!

Ethereum Tabanlı Blockchain Projesi, Hack Nedeniyle Zarara Uğrayan Kullanıcılarının Hesaplarına Ödeme Yaptı!

Mobil kullanıcılar için havale araçları gibi finansal uygulamalar geliştiren blockchain projesi kullanıcılarının zararlarını karşıladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Mobil kullanıcılar için ticaret ve havale araçları gibi finansal uygulamalar geliştiren bir Blockchain projesi olan Telcoin, bazı kullanıcıların hesaplarından 1,2 milyon doların çalınmasına yol açan bir güvenlik açığının ardından tüm kullanıcı bakiyelerini iade etti.

Telcoin, Güvenlik Açığının Ardından Kullanıcı Bakiyelerini Geri Yükledi, Mevduatlarda %400 Artış Görüldü

Aralık ayı sonlarında meydana gelen istismar, Polygon’daki bir cüzdan uygulamasındaki bir hatadan kaynaklanıyordu ve bu da Telcoin mobil uygulamasında kullanıcı bakiyelerinin çalınmasına neden oldu.

Sorun, Telcoin’in dijital cüzdanı ile belirli depolama işlevlerini yanlış gerçekleştiren bir proxy sözleşmesi arasındaki etkileşimdeki bir hatadan kaynaklandı. Bu durum, varlıkların geri çekilmesini sağlayan teknik bir çatışmaya yol açtı.

İlgili Haber  SEC Sonunda Bitcoin ETF'lerini Onayladı, Sıra Ethereum'da Mı? İşte Analistlerin Ethereum ETF Görüşleri!

Telcoin’in kurucusu ve CEO’su Paul Neuner, “Etkilenen kullanıcı cüzdanlarını şirket hazinemizden önceden geri yükleme kararı almak hiç de zor değildi ve bunu rekor sürede gerçekleştiren ekibimizle gurur duyuyorum” dedi.

Güvenlik açığına rağmen, hiçbir yönetici anahtarı sızdırılmadığı için daha geniş Telcoin ekosistemi etkilenmedi.

Şirket, “Telcoin, çalınan fonları dondurmak ve kurtarmak için önde gelen blok zinciri güvenlik uzmanları ve kolluk kuvvetleriyle birlikte çalışırken, şirketin hazinesinden fonları önceden geri yükledi” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları