coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Gerilerken Ethereum Yükselişe Geçti: ETH'deki Yükselişin Nedeni Ne?

Bitcoin Gerilerken Ethereum Yükselişe Geçti: ETH’deki Yükselişin Nedeni Ne?

Bitcoin Spot ETF onaylarının ardından BTC fiyatında yaşanan düşüş ve Ethereum fiyatındaki ralli dikkat çekiyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para piyasası Bitcoin Spot ETF’lerinin onaylanmasının ardından önemli değişimler yaşadı. Binance’ten alınan veriler, Bitcoin’in onayın ardından düşüşe geçtiğini ve son bir saat içinde 43.814 dolara kadar gerileyerek 24 saat içinde %4.4’lük bir düşüş kaydettiğini gösteriyor.

Ethereum’daki Ralli, ETH Spot ETF Beklentisi Nedeniyle Olabilir

Buna karşılık, Ethereum 24 saat içinde %3.2 ve son yedi gün içinde yaklaşık %20’lik bir artış kaydetti. Bu artış Ethereum Spot ETF’lerinin beklentisiyle bağlantılı olabilir.

Bitcoin de dahil olmak üzere büyük kripto paraların keskin geri çekilmeler kaydetmesine rağmen, ETH son 24 saat içinde neredeyse %2’lik bir kazanç elde etti.

İlgili Haber  İki Dev Kripto Para Balinası Binance ve OKX'ten 70 Milyon Dolarlık Altcoin Çekimi Yaptı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Çarşamba günü çok sayıda spot Bitcoin ETF’sini onaylamasının ardından Ethereum 2.600 doların üzerine çıkmıştı. Bununla birlikte veriler, kârda olan dolaşımdaki ETH arzının şu anda 2021’den bu yana görülmeyen yüksek bir seviye olan %89.4’te olduğunu gösteriyor.

Yakın zamanda SEC’in spot Bitcoin ETF’sini onaylaması, spot Ether ETF’sinin de ufukta olabileceği spekülasyonlarına yol açtı. ETC Group Araştırma Müdürü André Dragosch, böyle bir olasılığın ETH için boğa lehine olacağını öne sürüyor.

Dragosch ayrıca, ETH dolaşımındaki arzın son zamanlarda yüksek olmasının token için dengeleyici bir faktör olarak görülebileceğini belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları