coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBinance’ten Bu Altcoin İçin Airdrop Müjdesi: 80.000 Dolarlık Token Dağıtılacak!

Binance’ten Bu Altcoin İçin Airdrop Müjdesi: 80.000 Dolarlık Token Dağıtılacak!

Binance, Binance Web3 cüzdanından takas işlemi gerçekleştiren kullanıcılara toplamda 80.000 dolarlık airdrop gerçekleştireceğini açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, güne airdrop haberi ile başladı.

Bu noktada kullanıcılarına 34.launchpool projesi olan Maverick Protokol (MAV) kazanma şansı sunan Binance, Binance Web3 cüzdanından takas işlemi gerçekleştiren kullanıcılara toplamda 80.000 dolarlık airdrop gerçekleştireceğini açıkladı.

Airdrop faaliyet döneminin 16.01.2024 00:00 UTC’den 29.01.2024 23:59 UTC’ye kadar olduğunu belirten Binance, MAV airdrop’u kazanmak için yapılması gereken işlemleri açıkladı.

“İlgili ödül havuzlarından eşit pay almaya hak kazanmak için Etkinlik Dönemi boyunca Binance Web3 Cüzdanını kullanarak aşağıdaki görevleri tamamlayın :

Zincir İçi Takas işlemleri açısından : Maverick Protokolü’nde USDT, USDC, Etheruem (ETH) ve BNB’den herhangi biri ile arasında en az 10 ABD Doları eşdeğeri tutarında takas işlemini tamamlayın ve 30.000 ABD dolarına eşdeğer MAV tokeni kazanın.

Likidite Sağlama işlemleri açısından: USDC-USDT Yükseltilmiş Pozisyon11’e en az 10 USDC eşdeğeri likidite sağlayın ve 50.000 ABD Dolarına eşdeğer MAV tokeni kazanın.

Kullanıcılar , görevin başarıyla tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmek için etkinlik sayfasındaki “Görev durumunu doğrula” düğmesine dokunabilir .

Nitelikli her katılımcıya verilecek ödüller, Zincir İçi Takas işlemleri için 30 dolarlık MAV tokeni ve Likidite Tedarik işlemleri için ise 50 dolarlık MAV tokeni ile sınırlıdır.

Binance, ödüllerin dağıtımı için MAV/USDT spot ticaret çiftinin 01.01.2024 23:59 UTC (yani 0,4089 ) kapanış fiyatını kullanacak. Alınan ödüllerin gerçek değeri piyasa dalgalanmalarına bağlı olarak değişebilir.”

İstanbul’daki Binance Blockchain Week konferansında tanıtılan Web3 cüzdanı’nın kullanıcılarına güvenli kripto para takas, transfer ve dApp erişimi imkanları sunduğu belirtiliyor.

İlgili Haber  Binance’in 8 Kasım Duyurusunun Detayları Belli Oldu: Binance Web3 Wallet İstanbul’da Duyuruldu!

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları