coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Destekçisi ABD Başkan Adayı Yarıştan Çekildi: BTC Karşıtı Adayı Destekleyeceğini Açıkladı!

Bitcoin Destekçisi ABD Başkan Adayı Yarıştan Çekildi: BTC Karşıtı Adayı Destekleyeceğini Açıkladı!

Kripto para destekçi olan Cumhuriyetçi aday Vivek Ramaswamy, ABD başkanlık seçim yarışından çekildiğini açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’de spot Bitcoin ETF‘lerinin onaylanması heyecanı yaşanmaya devam ederken bir yandan da Başkanlık seçim yarışı devam ediyor.

Bu noktada ABD’nin eski başkanı Donald Trump da 2024 seçimleri için aday olurken yaşanan gelişmeyle bir adım daha öne geçmiş olabilir.

Zira 2024 ABD Başkanlık seçimleri için aday olduğunu açıklayan kripto para destekçisi Vivek Ramaswamy adaylıktan çekildi.

Kripto para destekçi olan Cumhuriyetçi aday Vivek Ramaswamy, ABD başkanlık seçim yarışından çekildiğini ve neredeyse bir yıl süren kampanyasını sona erdirdiğini duyurdu.

Ramaswamy Lowa eyaletinde düzenlediği basın toplantısında destekçilerine başkan adaylığından çekildiğini açıklayarak şunları söyledi:

“Şu andan itibaren başkanlık kampanyasını askıya alıyorum.

Başından beri söylediğim gibi, bu yarışta iki ABD başkan adayı var ve Donald Trump’ı aradım ve ona bunu söyledim.

Bundan sonraki süreçte Donald Trump’ı destekliyorum ve onun bir sonraki ABD Başkanı olmasını sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Ramaswamy ABD başkanlık kampanyasında Biden ve Trump’a kıyasla bilinmeyen bir aday olarak olsa da Bitcoin ve kripto paralara olan desteği sayesinde hızlı bir şekilde sesini duyurdu ve kripto topluluğunun desteğini aldı.

Bilindiği üzere Trump kripto para karşıtı görüşleriyle ön plana çıkıyor. Bu noktada
Trump, geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamalarında BTC‘yi ABD dolarının değerini etkileyen bir dolandırıcılık olarak gördüğünü ve kripto para birimlerini dolarla rekabet ettiği için sevmediğini ifade etmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları