coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBTC Düşmanı Ekonomist Peter Schiff, Bitcoin Spot ETF'ler ile İlgili En Büyük...

BTC Düşmanı Ekonomist Peter Schiff, Bitcoin Spot ETF’ler ile İlgili En Büyük Sorunu Açıkladı

BTC ve kripto paralara karşı olumsuz düşünceleriyle tanınan analist Peter Schiff, Bitcoin Spot ETF'ler hakkında konuştu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ünlü ekonomist ve tanınmış kripto para eleştirmeni Peter Schiff, Bitcoin ve Bitcoin Spot ETF’lerinin son dönemdeki piyasa dinamiklerine ilişkin endişelerini dile getirdi.

Schiff, yaptığı açıklamasında Bitcoin Spot ETF’ler onaylanmadan önce başlangıç amacıyla BTC satan alan başvurucu şirketlerin yatırımcılar bu ürünleri sattıkça artık BTC satışı yapmak zorunda kalacaklarını söyledi.

Ünlü ekonomiste göre Bitcoin Spot ETF’ler ile ilgili en önemli sorun şu anda Grayscale’in GBTC ürünü. Daha önce bir tröst olan GBTC, bir spot ETF’e dönüştürülmüştü. Böylelikle daha önce GBTC satın alan yatırımcılar Spot ETF ile birlikte bu ürünleri satabilmeye başladı ve sonuç olarak BTC satışı yaptılar.

Schiff, satış yapan yatırımcıların daha önce yalnızca GBTC fiyatındaki iskonto oranını artırdığını, ancak Spot ETF onaylarıyla birlikte GBTC satışlarının artık yüklü miktarda BTC’nin piyasaya satılmasına neden olduğunu söyledi.

İlgili Haber  Ethereum Vakfı'nın ETH Sattığı İddia Ediliyor: İşte Detaylar ve Vakfın Elindeki ETH Miktarı

Bu yorumlar kripto piyasası için tarihi bir haftanın ardından geldi. Geçtiğimiz hafta 10 spot Bitcoin ETF’sinin piyasaya sürülmesiyle kripto yatırım ürünlerine toplam giriş 1 milyar doları aştı. Bu rakam bir önceki haftaya kıyasla beş kattan daha fazla.

CoinShares’in raporuna göre, borsada işlem gören ürünlere (ETP’ler) yönelik toplam küresel girişler geçen hafta 1.18 milyar dolara ulaştı. Amerika Birleşik Devletleri, kripto ekonomisine net 1.24 milyar dolar ekleyerek bu kazançların tamamına katkıda bulundu. Ancak, Avrupa’dan küçük çıkışlar bu kazançları biraz dengeledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları