coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinEthereum Tabanlı Altcoin Ağından Airdrop Müjdesi!

Ethereum Tabanlı Altcoin Ağından Airdrop Müjdesi!

NFT pazar yeri Blur'un kurucusu tarafından başlatılan Blast, test ağının resmi lansmanını duyurdu ve geliştiricilerin ilgisini çekmek için 'Blast BIG BANG' airdrop yarışmasını başlattı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

NFT pazar yeri Blur’un kurucusu tarafından başlatılan Ethereum katman-2 ölçeklendirme ağı Blast, test ağının resmi lansmanını duyurdu ve geliştiricilerin ilgisini çekmek için ‘Blast BIG BANG’ airdrop yarışmasını başlattı.

Geliştiricileri Blast ekosistemine dahil etmeye çalışan Blast ekibi, açıkladığı airdrop’un %50’sinin geliştiricilere, diğer %50’sinin ise Blast staking kullanıcılarına tahsis edileceğini belirtti.

“Blast BIG BAN” yarışmasına katılan geliştiriciler airdrop yoluyla token alma şansına sahip olacak.

Blast ekibi airdrop yarışması sonucunda kazanan geliştiricilerin Şubat ayı sonunda ana ağ yayına girdiğinde açıklanacağını ve Blast kullanıcılarına tanıtılacağını söyledi.

“Bu, geliştiricilerin Blast Airdrop’u kazanmak için sahip olacakları ilk şans.

Airdrop’un %50’si geliştiricilere ayrıldı ve bu bugüne kadarki en büyük dağıtımlardan biri olacak.

Blast Mainnet’teki dapp’inizin büyümesini teşvik etmek ve rakiplerinize karşı üstünlük sağlamak için Blast Airdrop’u kullanın.”

X hesabından açıklama yapan Blast ekibi, ilk aşamada toplam 100.000’den fazla cüzdanın “Blast puanları” kazanmak için 1,3 milyar doların üzerinde kripto para birimini kilitlediğini ve bu puanların Blast ana ağı yayına girdiğinde airdrop yoluyla tokene dönüşeceğini söyledi.

Hatırlanacağı üzere popüler NFT pazar yeri Blur da 2023 yılında NFT yatırımcılarına 800 milyon dolar değerinde BLUR tokeni dağıtmıştı.

Dün gün içinde %10’a yakın bir yükseliş kaydeden ve 0,73 dolara kadar çıkan BLUR, yazım esnasında bu kazanımlarını geri vererek 0,67 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları