coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizEthereum Bitcoin'e Karşı Güçlenmeye Devam Ederken Veriler ETH İçin Neye İşaret Ediyor?...

Ethereum Bitcoin’e Karşı Güçlenmeye Devam Ederken Veriler ETH İçin Neye İşaret Ediyor? Yükseliş Yakın Mı?

Santiment, Ethereum'un fiyat hakimiyetinin Bitcoin'e karşı kayda değer bir artış yaşadığını paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Spot Bitcoin ETF onayı sonrasında BTC haberi satma olayı yaşarken, 41.000 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Sonrasında BTC büyük ölçüde konsolidasyon aşamasına girerken, Ethereum (ETH) liderliğindeki altcoinler yukarı yönlü hareketler yaparak BTC’den ayrıştı.

Bitcoin ve Ethereum’daki bu durumu değerlendiren zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, Ethereum’un fiyat hakimiyetinin Bitcoin’e karşı kayda değer bir artış yaşadığını belirtti.

Verilere göre ETH‘nin fiyat hakimiyetinin geçtiğimiz hafta +%22,4’lük bir artış kaydettiğine işaret eden Santiment, bu dönemde günde 89,4 bin yeni ETH adresinin oluşturulduğunu belirtti.

Bu durumun ETH’ye karşı artan ilginin bir göstergesi olduğunu ifade eden Santiment, özellikle dün şaşırtıcı bir şekilde 96,3 bin cüzdan oluşturulduğunu söyledi.

Son olarak ETH’nin borsalardaki azalan arzına dikkat çeken Santiment, arzın tüm zamanların en düşük seviyesi olan %8,05’e yaklaştığını ve düşüş eğiliminde olduğunu ortaya koydu.

Ethereum‘un Bitcoin’e karşı artan hakimiyeti ve belirtilen önemli zincir üstü verilerin ETH için olumlu eğilimlere işaret ettiğini belirten Santiment şunları söyledi:

“Ethereum’un fiyat hakimiyeti Bitcoin’e karşı artmaya devam ediyor ve şu anda bir haftada +%22,4 artış yaşandı.

Ayrıca bu süreçte günde 89,4 bin yeni ETH adres oluşturuldu ve özellikle dün 96,3 bin cüzdan oluşturuldu.

Ek olarak, piyasadaki en büyük 2. Kripto para birimi ETH’nin borsalardaki arzı tüm zamanların en düşük seviyesi olan %8,05’e yaklaşıyor.

ETH’de kendi kendine saklamaya ve staking’e geçiş, borsalarda arzı azalttığı gibi, yaklaşmakta olan bir satış dalgası riskinin daha az olduğu anlamına geliyor.”

Santiment’in BTC-ETH değerlendirmesi ve paylaştığı veriler, Etheruem ve fiyatı için olumlu sinyal olarak değerlendiriliyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları