coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinKripto Para Borsası 9 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı, Bu Altcoin Fiyatı Hareketlendi!

Kripto Para Borsası 9 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı, Bu Altcoin Fiyatı Hareketlendi!

Kripto para borsası WOO X, Wintermute'un da dahil piyasa yapıcı yatırımcılardan 9 milyon dolar yatırım aldı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

The Block’un haberine göre, kripto para borsası WOO, 9 milyon dolar topladığını duyurdu.

Buna göre kripto borsası WOO X, Wintermute’un da dahil piyasa yapıcı yatırımcılardan 9 milyon dolar yatırım aldı.

Yatırım turu Wintermute’un liderliğinde, Selini Capital, Time Research, Presto Labs, Pulsar, AlphaLab Capital, Efficient Frontier, Amber ve Riverside Hedge’in katılımıyla gerçekleşti.

WOO’nun kurucu ortağı Jack Tan açıklamasında fonların öncelikle küresel pazarı genişletmek, ürün grubunu geliştirmek ve önemli pazarlarda düzenleyici lisanslar almak için kullanılacağını belirterek şunları söyledi:

“Geçen yıl Ağustos ayında DMM programımızın başlatılmasının ardından piyasa yapıcıların WOO X’teki genişletilmiş ilişkisini paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

WOO X’teki likiditenin önümüzdeki birkaç ay içinde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) kalıcı vadeli işlem piyasalarından başlayarak altcoin kalıcı vadeli işlemlere ve tüm spot piyasalara doğru genişleyerek önemli ölçüde iyileşmesini bekliyoruz.”

Jack Tan Tan, finansman turunun asıl amacının sermaye artırmaktan ziyade “likidite sağlayıcıların çıkarlarını uyumlu hale getirmek” olduğunu, çünkü bu raundun WOO X’teki likiditeyi artırma sözü veren piyasa yapıcıların katılımıyla gerçekleştiğini belirtti.

Bu haberlerin ardından Woo’nun yerel tokeni WOO, yükselişe geçti ve kısa sürede 0,444 dolara kadar çıktı ancak kazanımlarını koruyamayan WOO, daha sonra yeniden 0,427 dolar seviyelerine geriledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları