coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSpot Bitcoin ETF'i Onaylanan Trilyon Dolarlık Şirketten Ethereum ve Solana'ya Övgü Dolu...

Spot Bitcoin ETF’i Onaylanan Trilyon Dolarlık Şirketten Ethereum ve Solana’ya Övgü Dolu Sözler! “Sırada Solana ETF’i Mi Var?

SEC'in spot Bitcoin ETF başvurusunu kabul ettiği şirketlerden biri olan Franklin Templeton, Ethereum ve Solana hakkında paylaşımda bulundu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

SEC’in spot Bitcoin ETF başvurusunu kabul ettiği şirketlerden biri olan Franklin Templeton, Ethereum ve Solana hakkında paylaşımda bulundu.

Franklin Templeton araştırma ekibi, X hesabından yaptığı paylaşımda ilk olarak kripto para birimlerinin doğası gereği spekülatif olduğunu belirtti.

Spekülatif olmanın tesadüfi bir durum olmadığını ifade eden ekip bunun kripto pazarının temel bir özelliği olduğunu belirtti.

“Kripto paralarda spekülasyon bir hata değil, bir özelliktir.”

Açıklamalarının devamında Solana blok zinciri hakkında da açıklama yapan Franklin Templeton ekibi SOL kurucusu Anatoly Yakovenko‘nun vizyonunu överek Solana’nın ilerlemesine hayranlıkla izlediklerini belirtti.

Ekip “2023’ün 4. çeyreğinde Solana’da görülen tüm faaliyetlerden etkilendik.” dedi.

Fempleton ayrıca, spot Ethereum ETF’nin onaylanmasına ilişkin artan heyecanın ortasında Ethereum hakkındaki düşüncelerini de paylaştı.

“Ethereum ve ekosistemi konusunda heyecanlıyız.

Son zamanlarda yaşanan orta yaş krizine rağmen, Ethereum ekosistemini ileriye taşıyacak pek çok güçlü rüzgârla birlikte parlak bir gelecek görüyoruz.”

Franklin Templeton’ın Ethereum ve Solana hakkında yaptığı olumlu değerlendirmeler kripto para topluluğunda şirketin yakın gelecekte bir Solana ETF ürünü çıkarmayı düşünebileceği olarak yorumlandı.

Bu noktada Bitcoin destekçisi olarak öne çıkan “Lex” isimli kullanıcı paylaşımında Solana merkezli bir ETF’nin yalnızca an meselesi olabileceğini savundu.

SEC’in spot Bitcoin ETF onayından sonra pek çok analist sırada spot Ethereum ETF’inin onaylanması olduğunu düşünüyor.

Bilindiği üzere şu anda spot Ethereum ETF başvuruları SEC’in önünde bulunuyor ve onay bekliyor.

Franklin Templeton halihazırda spot bir ETH ETF başvurusunda bulunmamıştır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları