coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinGizemli Yatırımcı Solana Tabanlı Mem Tokenden Aldı, Kısa Süre Sonra Binance Listeledi!...

Gizemli Yatırımcı Solana Tabanlı Mem Tokenden Aldı, Kısa Süre Sonra Binance Listeledi! Bu Bir Tesadüf Mü?

Bir yatırımcı Binance'ten 1 milyon dolarlık 10.038,6 Solana çekti ve hemen WIF aldı. Kısa süre sonra Binnace WIF'i listelediğini duyurdu. Bu bir tesadüf mü?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Son zamanlarda meme coin furyası yeniden alevlenirken yakın zamanda piyasaya sürülen Solana merkezli meme coin Dogwifhat’a (WIF) ilgi büyüyor.

Bu noktada pek çok yatırımcı WIF yatırımıyla büyük karlar elde ederken Lookonchain bu yatırımcılardan birini daha paylaştı.

Buna göre bir yatırımcı Binance’ten 1 milyon dolarlık 10.038,6 Solana çekti ve hemen WIF aldı.

WIF alımının ardından Binance WIF’i vadelide listelediğini duyurdu ve büyük fiyat artışı yaşandı.

Bu WIF alımı dikkat çekerken Lookonchain de yatırımcının WIF alımı ile Binance listelemesi arasındaki süre azlığına dikkat çekerek “bu bir tesadüf mü?” diye sorarak yatırımcının içeriden bilgi almış olabileceğini ima etti.

“Yeni bir cüzdan bugün Binance’ten 10.038,6 SOL (1 milyon dolar) çekti ve 2,68 milyon WIF satın almak için 10.036 SOL (1 milyon dolar) harcadı.

Binance bu satın alımdan yaklaşık 16 saat sonra WIF’i vadelide listelediğini duyurdu!

Bu bir tesadüf mü?”

Binance’in açıklamasının ardından ise WIF yükselişe geçti ve yaklaşık yüzde 30’dan fazla artış kaydetti.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde başka bir yatırımcı da WIF’in Binance’te listeleneceğini iddia ederek 8.65 milyon dolarlık WIF almıştı. Bu kişinin kimliği ya da bugün WIF alan yatırımcıyla aynı kişi olup olmadığı bilinmiyor.

İlgili Haber  Binance İnsider'i Olduğunu İddia Eden Gizemli Balina "Bu Altcoin Binance'te Listelenecek" Dedi, 8 Milyon Dolarlık Alım Yaptı!

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları