coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinTerraUSD ve Terra'nın (LUNA) Arkasındaki Şirket Olan Terraform Labs İflas Başvurusunda Bulundu

TerraUSD ve Terra’nın (LUNA) Arkasındaki Şirket Olan Terraform Labs İflas Başvurusunda Bulundu

Stabilcoin TerraUSD ve kardeş kripto para birimi Luna'nın arkasındaki şirket Terraform Labs mahkemeye başvurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Stabilcoin TerraUSD ve kardeş kripto para birimi Luna’nın arkasındaki şirket Terraform Labs 21 Ocak’ta Delaware Bölgesi için ABD İflas Mahkemesi’nde Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu.

Terraform Labs Delaware’de 11. Bölüm İflas Başvurusunda Bulundu

Şirketin yükümlülüklerinin ve varlıklarının, başvurusunda belirtildiği gibi 100 milyon ila 500 milyon dolar arasında olduğu tahmin ediliyor.

Bu hamle, hem TerraUSD hem de Luna’nın Mayıs 2022’de çökmesinin ardından yaşanan son gelişme oldu. Şubat 2023’te ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) firmayı ve o zamanki CEO Do Kwon’u dolandırıcılıkla suçlamıştı.

Terraform Labs, yaptığı açıklamada, iflas başvurusunun şirketin SEC davası ve Singapur’da bekleyen bir dava da dahil olmak üzere devam eden yasal işleri yönetmesini sağlayacağını belirtti.

İlgili Haber  Yarın Tüm Kripto Para Piyasası Binance-SEC Davasına Odaklanacak: İşte Saati ve Bilinmesi Gerekenler

Terraform Labs CEO’su Chris Amani, “Bu adım, altyapı, yenilikçi araçlar, ürünler ve diğer ekosistem desteği konusunda toplulukla birlikte çalışmaya devam etme kabiliyetimizi koruyor” dedi.

Kwon geçen yıl Mart ayında sahte belgelerle seyahat etmeye çalıştığı için Karadağ’da tutuklanmıştı.

Eski Terra CEO’su şu anda ülkeden iadesini bekliyor. Bu arada, ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi, Kwon’un talebi üzerine SEC’in Terraform ve Kwon’a karşı açtığı davayı Mart ayı sonuna erteledi.

Terraform Labs bu yasal zorlukların üstesinden gelirken, kripto endüstrisi bunun piyasa üzerinde yaşatabileceği potansiyel dalgalanma etkilerini yakından izliyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları