coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitwise, Bitcoin Spot ETF'si İçin BTC'lerini Tuttuğu Cüzdan Adresini Paylaştı: İlk Kez...

Bitwise, Bitcoin Spot ETF’si İçin BTC’lerini Tuttuğu Cüzdan Adresini Paylaştı: İlk Kez Bir Şirket Bunu Yapıyor, İçinde Kaç BTC Var?

Piyasaya sürülen Bitcoin Spot ETF ürünlerinden birinin yöneticisi olan Bitwise, kendi alanında bir ilke imza attı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin Spot ETF başvurusu onaylanan şirketlerden biri olan Bitwise, ETF ürünü Bitwise Bitcoin ETF (BITB) için önemli bir geliştirme yaptığını duyurdu.

Bugün BITB, varlıklarının Bitcoin adreslerini yayınlayan ilk ABD bitcoin ETF’si oldu. Şirketin kendi açıklamasına göre, bu eşi benzeri görülmemiş adım, herkesin BITB’nin varlıklarını ve akışlarını doğrudan blockchain üzerinde doğrulamasına olanak tanıyarak, kamu şeffaflığını artırma yolunda önemli bir adım atıyor.

Şirket konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Zincir üzerinde şeffaflık Bitcoin’in temel değeridir. BITB ile bu yolda yürümekten gurur duyuyoruz. Zincir üzerindeki adresleri yayınlamak, kamusal şeffaflığı artırmaya yönelik ilk adımdır.”

İlgili Haber  Büyük Ayı Analisti il Capo, Altcoinlerin Geleceğine Dair Konuştu: "Önce Yükseliş Gelebilir"

Bitwise tarafından paylaşılan 1CKVszDdUp4ymGceAZpGzYEFr4RPNHYqaM BTC cüzdanı incelendiğinde, yaklaşık 472 milyon dolara denk gelen yaklaşık 11.858 BTC içerdiği tespit edildi.

Diğer şirketler resmi ETF cüzdanlarını paylaşmasalar da on-chain verileri BlackRock bağlantılı kripto para cüzdanlarında 1.61 milyar dolar değerinde 40.405 BTC, Grayscale cüzdanlarında 21.61 milyar dolar değerinde 543.594 BTC, Fidelity cüzdanlarında ise 1.48 milyar dolar değerinde 37.290 BTC tespit edildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları