coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinDört Büyük Kripto Para Balinası Son Saatlerde Yüklü Miktarda Altcoin Alım Satımı...

Dört Büyük Kripto Para Balinası Son Saatlerde Yüklü Miktarda Altcoin Alım Satımı Yaptı: İşte Detaylar

Dört farklı kripto para balinası, son saatlerde yaptıkları altcoin ticaretleriyle onchain verilerinde dikkat çekti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

On-chain verilere göre, son birkaç saat içinde çok sayıda kripto para balinası önemli işlemlerde bulundu.

0x437 olarak bilinen yeni bir kripto para cüzdanı, son dört saat içinde dört işlemle Coinbase’den toplam 2.33 milyon SYN (2.02 milyon dolara eşdeğer) çekti. Cüzdan şu anda aynı miktarı elinde tutuyor. Dikkat çekici bir şekilde, SYN’nin fiyatı son bir saat içinde %4.29 yükseldi.

0x8b4 kısa cüzdan adresli balinanın Coinbase 10 numaralı cüzdana 1.11 milyon APE (1.54 milyon dolar değerinde) yatırması bekleniyor. Bu gelişme ile birlikte bu cüzdan merkezi bir borsaya (CEX) ilk kez APE yatırmış oldu. İlginç bir şekilde, aynı varlık iki ay önce Coinbase’den 67.06 bin APE çekmişti.

İlgili Haber  Halving Öncesi Bitcoin Madencileri Yoğun BTC Satışı Yapmaya Başladı: Anlamı Ne?

Balina 0x4d1 ise, Coinbase Prime’a 4.12 milyon MATIC (3.12 milyon dolar değerinde) yatırdı. Bu balinanın bir merkezi borsaya MATIC yatırdığı ilk sefer. Aynı cüzdanın son altı gün içinde bir merkezi borsadan iki işlem yoluyla 469.23 bin MATIC (355.38 bin dolar değerinde) çektiğini de belirtmek gerekir.

Bir diğer önemli hamle olarak 0x958 kısa adresli balina, Coinbase Prime’a 3.34 milyon BLUR (2.06 milyon dolara eşdeğer) yatırdı. Bu hamleyle birlikte söz konusu cüzdan ilk defa bir borsaya BLUR yatırmış oldu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları