coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBugün Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıkan Altcoinin İlk Yatırımcıları Binance'e Transfer...

Bugün Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıkan Altcoinin İlk Yatırımcıları Binance’e Transfer Yaptı!

Yükselişin ardından altcoinin iki balinasının Binance’e gerçekleştirdiği 477.211 tokenlık işlemler ise dikkat çekti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Pendle Finance tokeni PENDLE dikkat çekici bir şekilde bugün tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

PENDLE ATH Seviyesine Ulaştı

Yükselişin ardından altcoinin iki balinasının Binance’e gerçekleştirdiği işlemler ise dikkat çekti. Pendle Finance geliştiricilerinin yatırımcılarıyla ilişkili olduğu düşünülen iki cüzdan, Binance’e yaklaşık 1.27 milyon dolara tekabül eden 477.211 PENDLE yatırdı.

Para yatırma işlemi, token yaklaşık 2.66 dolardan işlem görürken yapıldı.
Bu yazının yazıldığı anlarda PENDLE, söz konusu yatırma işleminin ardından daha da yükselerek 2.72 dolardan işlem görüyor.

Altcoinin fiyatı son 24 saatte %20’den fazla yükseliş gösterdi. Binance’te listelenmiş durumda olan fakat diğer bir büyük kripto para borsası Coinbase’de henüz listelenmeyen PENDLE, mevcut durumda 643 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

İlgili Haber  Bitcoin Borsası Bybit'ten iki Yeni Altcoin Listeleme Duyurusu Geldi!

Bu işlemleri özellikle kayda değer kılan şey, bu cüzdanların geçmişi. Cüzdanlar daha önce 2022 ve 2023 yıllarında, token fiyatının yalnızca 0.146 dolar olduğu bir dönemde 1.06 milyon PENDLE’ı kilitlemişlerdi.

Bu kadar önemli bir para yatırma işlemi yapmış olmalarına rağmen, bu cüzdanlar önemli miktarda PENDLE tutmaya devam ediyor. Şu anda yaklaşık 1.31 milyon dolar değerinde 487.5 bin PENDLE tutuyorlar.

Tokeni iki yıl boyunca elde tutma kararının bu yatırımcılar için kazançlı bir karar olduğu görülüyor. Bu strateji sayesinde, ilk yatırımlarında on yedi kat artışla 2.42 milyon dolar kar elde ettiler.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları