coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBitcoin Borsası Binance, Yatırım Stratejisini Değiştiriyor! Bu Ülkedeki Borsa Hisselerini Azaltıyor!

Bitcoin Borsası Binance, Yatırım Stratejisini Değiştiriyor! Bu Ülkedeki Borsa Hisselerini Azaltıyor!

Bitcoin borsası Binance önemli bir strateji değişikliğine giderek bu ülkedeki kripto para borsası hisselerini azaltma kararı aldı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Binance, önümüzdeki iki ay içinde Güney Kore’nin kripto borsası Gopax’taki çoğunluk hissesini azaltmayı planlıyor.

Binance Güney Kore’nin Kripto Borsası Gopax’taki Hissesini Satıyor

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, yaptığı açıklamada Güney Kore’nin en büyük kripto borsalarından biri olan Gopax’taki hissedarlığını azaltmayı planladığını açıkladı.

Binance, geçen yıl Şubat ayında Güney Kore’nin kripto pazarına yeniden girmek için Gopax’ın çoğunluk hissesini satın almış ancak Güney Kore Finansal Hizmetler Komisyonu (FSC) ve ABD SEC’in aksilikleriyle karşılaşmıştı.

Kripto borsası Binance, sanal varlık işletme operatörlerinin (VASP’ler) raporlama gereksinimlerindeki değişikliklerle ilgili sorunları ortadan kaldırmak için Gopax’taki hisselerini satmayı planladığını açıkladı.

İlgili Haber  Bugün Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıkan Altcoinin İlk Yatırımcıları Binance'e Transfer Yaptı!

Binance, önümüzdeki iki ay içinde Gopax’taki hisselerin azaltılmasına ilişkin ayrıntıları açıklayacak. GoFi geri ödemesi olarak ödenen krediyi öz sermayeye dönüştürmeyi ve sorunu çözmek için Gopax’ın borç kısmıyla birlikte hissenin bir kısmını satmayı planlıyor.

Binance’in Asya-Pasifik direktörü Steve Young Kim, yeni sanal varlık raporlaması için net yönergelerin eksikliğinden bahsediyor. Hissedeki azalmanın, mali yetkililerle anlamlı bir diyalog ararken önleyici bir önlem olduğunu söyledi.

“Gopax’ın büyük borcunun özkaynaktan özkaynağa dönüşüm yoluyla kısmen çözülmesi bekleniyor.” “Bir ya da iki ay içinde hisselerin satışına ilişkin daha spesifik veriler sunabileceğimizi umuyoruz.” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları